Güçlendikçe mallaşıyor karakterler ben ne yapayımEvet Robin rezil etti Kata'yı xd.Jinbei denize uçurdu,Robin tokatladı falan hatta,Chopper da airbag muamelesi yaptı ataklarına. Etki bazında oğullarından ders alsın Big Meme önce![]()

Güçlendikçe mallaşıyor karakterler ben ne yapayımEvet Robin rezil etti Kata'yı xd.Jinbei denize uçurdu,Robin tokatladı falan hatta,Chopper da airbag muamelesi yaptı ataklarına. Etki bazında oğullarından ders alsın Big Meme önce![]()
Bu adam da ikiside var.Güçlendikçe mallaşıyor karakterler ben ne yapayımKatakuri Yonko olsaydı o da mallaşırdı.
Eğer yaşasaydı ve bizim tayfanın karşısına düşman olarak çıksaydı bir farkı olmazdı.Bu adam da ikiside var.![]()
![]()
Usopp2un gerçek gücü olan zekası gösterilmiştir o savaşta. Hiç kimse o savaşın yanına bile yaklaşamaz tayfadan.Zoro+Sanji Usopp kadar zorlayabilir mi Luffy'i?![]()
Yapamazlar usopp çok iyi gözlemci bir adam çünkü ve saldırı çeşitliliği bitmiyorZoro+Sanji Usopp kadar zorlayabilir mi Luffy'i?![]()
Bak Linlin böyle yuvarlanabilir ama şöyle bakmak lazım. Bu kadın yıllardır böyle savaştığı halde kimse yaralayamadıysa buradan şu sonuç çıkar: Sen vurursun dikiş atarlar ben vururum toprak atarlar.Franky ve Robin'in selamı var.Chopper ve Jinbei'de selam söylüyor ekstradan.