Almasaydım bana aşağıdaki resmi atar ve onun hakkında paragraflarca yazı yazardınızKaido'dan sopayı niye aldın ki? Böyle bir şansı kalmamış.

Almasaydım bana aşağıdaki resmi atar ve onun hakkında paragraflarca yazı yazardınızKaido'dan sopayı niye aldın ki? Böyle bir şansı kalmamış.
Beyazbıyığa karşı silah kullanmıyorsa Kaido'ya da kullanma gereği duyacağını sanmam. Dövüş tarzını değiştirmiş.Almasaydım bana aşağıdaki resmi atar ve onun hakkında paragraflarca yazı yazardınız
![]()
Adam lav atıyor kılıcı napsınBeyazbıyığa karşı silah kullanmıyorsa Kaido'ya da kullanma gereği duyacağını sanmam. Dövüş tarzını değiştirmiş.
Akainu'un WB'nin kafasını alması hız olarak benzer Luffy olayına.Kaido fiziksel güç olarak Akainu'dan çok üstündür, haki olarak yakınlardır, hız olarak çok net bir şey söyleyemiyorum. Kaido'nun Luffy'e tek attığı sahne var hız olarak gösterebileceğimiz, Akainu için bir sahne hatırlamıyorum yine de hız olarak da bir birine yakınlardır diyeyim. Kaido alır bu müsabakayı, hayvan oğlu hayvan Kaido'nun karşısında sırf fiziksel mücadelede dayanabilecek karakterlerin sayısı bir elin parmaklarını geçmez.
Doğru, unutmuşum. Dediğim gibi hız olarak çok farkları olduğunu düşünüyorum. Akainu'yu Akainu yapan meyvesinin bitiriciliği, tabi ki diğer özellikleri de çok iyidir Akainu'nun ama lav meyvesi olmadan hasarı, bitiriciliği çok eksiliyor. Kaido fiziksel olarak serinin zirvelerindendir, Akainu'ya maalesef bu vsde şans vermiyorum Sensey. ÜzgünümAkainu'un WB'nin kafasını alması hız olarak benzer Luffy olayına.
Akainu'nun Kaido karşısındaki en büyük artısı Gözlem Haki'dir. Onu kullanmasına göre kazanabilir. Dövüş yeteneği olarak aldığı eğitimlerle Akainu daha iyidir ama karşıda insan olmayan birisi var. Rekabet olur çok.Doğru, unutmuşum. Dediğim gibi hız olarak çok farkları olduğunu düşünüyorum. Akainu'yu Akainu yapan meyvesinin bitiriciliği, tabi ki diğer özellikleri de çok iyidir Akainu'nun ama lav meyvesi olmadan hasarı, bitiriciliği çok eksiliyor. Kaido fiziksel olarak serinin zirvelerindendir, Akainu'ya maalesef bu vsde şans vermiyorum Sensey. Üzgünüm![]()