Jinbe'ye oyuncak etmişti BM'yi bir ara. Oda'nın yazacağı senaryoda Sengoku BM'yi alır gibi.Meyve duruşu o meyve.
Ufacık kafeste ne taktiği yahu![]()

Bir de Zirve Sengoku mu?
Jinbe'ye oyuncak etmişti BM'yi bir ara. Oda'nın yazacağı senaryoda Sengoku BM'yi alır gibi.Meyve duruşu o meyve.
Ufacık kafeste ne taktiği yahu![]()
Her anlamda.BM yer bunu![]()
Nasıl algılanıyor? :/ Cidden bilmiyorum. Karı-kocadaki koca işte.Koca kavramı Türkiye'de farklı algılanır. Nasıl bir metefor bu ya?
Dostum benim yazdıklarımı ya da mangadaki ilgili sahneleri okumadığını düşünüyorum.Onu Garp çok güçlü olup Garp'a yancı olduğu için ikili oldukları için diyordur. Luffy'nin tek aldığı Shiki'ye bile bu ikisi dalmış. Anla mevzuyu.
+18 konulara sokma beniNasıl algılanıyor? :/ Cidden bilmiyorum. Karı-kocadaki koca işte.
Yok, ak sakallı versiyonu.Jinbe'ye oyuncak etmişti BM'yi bir ara. Oda'nın yazacağı senaryoda Sengoku BM'yi alır gibi.
Bir de Zirve Sengoku mu?
Sengoku şuan yaşlılıktan tükenmiş durumdadır zaten. Marinfordda kıçı kırık Luffy'ye engel olamıyor ya. Tamam taktik zekası iyi de başka neyini gördük? Adamı 1 kere gördük sonra emekli gibi birşey oldu.Dostum benim yazdıklarımı ya da mangadaki ilgili sahneleri okumadığını düşünüyorum.
Garp'ın dediklerini boş verelim. Adamın kankası Sengoku.
Bu piyasanın en büyük 2 ismi Roger ve Beyazsakal. İkisi de Garp'ın yanında Sengoku'yu sayıyor. Özellikle WB çok büyük vurgu yaptı tarihin dörtlüsü WB, Roger, Garp, Sengoku diye. Başka kimseyi adam yerine koymadı. BM'nin yaşı az değil.
Sengoku'nun durumu 3 meyveden kaynaklı. Tüm Kek'i hadi unuttun diyelim. Wano'yu şu an okuyoruz. BM rahat 50 bölüm tayfa ve çöp kovalamıştır. Bana diyorsun ama verdiğin örnekleri tek taraflı düşünüyorsun.Marinfordda kıçı kırık Luffy'ye engel olamıyor ya.