Ölümlü iken o yarayı açmış olabilirler10.000 metreden atlıyorum bir şey olmuyor xD Amma velakin birisi öyle bir vuruyor (veya saplıyor) 10.000 metre serbest düşüşten daha fazla zarar veriyor
Ah şu Oda ve pohpohlamaları yok mu![]()

Ölümlü iken o yarayı açmış olabilirler10.000 metreden atlıyorum bir şey olmuyor xD Amma velakin birisi öyle bir vuruyor (veya saplıyor) 10.000 metre serbest düşüşten daha fazla zarar veriyor
Ah şu Oda ve pohpohlamaları yok mu![]()
Bakalım ne olduğu belli değil. Fakat ne demişler " Aksi kanıtlanana kadar herkes masumdur" bu da o kategoriye giriyor. Görüp öğreneceğizÖlümlü iken o yarayı açmış olabilirler![]()
Kaido geçmişi BM geçmişine fark atacak bence Kaido bu, Boru değil 1 vs 1 de Kaido alır sözü boşa dolaşmıyor OP dünyasındaBakalım ne olduğu belli değil. Fakat ne demişler " Aksi kanıtlanana kadar herkes masumdur" bu da o kategoriye giriyor. Görüp öğreneceğiz![]()
Mantıklı. Olur mu olurOda, Kaido' yu tasarlarken belki Hobbit' ten esinlenmiş olabilir. Delinmez olarak anılan Smaug tek zayıf noktası olan sol göğsünün altından (Kaido' nun yarası sağ göğsünün altında) vurularak öldürülüyordu.
Kaido, ejder zoanı.![]()
Kaido dev olduğu için yaşı baya varsa mantıklı Goroseilerden birinin olması bence.Gorosei'ye de oy atmıştım ama kimse pek ihtimal vermemiş onların da bu yarayı açabileceğineBu adamların hemen hemen hepsinde bir yara var. Gençken çok ter dökmüşler belli
![]()
Güzel bir yaklaşım ayrıca avatarın güzelmiş.Oda, Kaido' yu tasarlarken belki Hobbit' ten esinlenmiş olabilir. Delinmez olarak anılan Smaug tek zayıf noktası olan sol göğsünün altından (Kaido' nun yarası sağ göğsünün altında) vurularak öldürülüyordu.
Kaido, ejder zoanı.![]()
Eyvallah.Güzel bir yaklaşım ayrıca avatarın güzelmiş.
Buraya yazdım. Morah'dan başkası değildir. Dileyenle iddiaya bile girerim. Kaybedersem gondol bıyıklıyı bir ay avatarım yaparım.Gekko Moriah. Wano'da Luffy'e yardım ederken nasıl yaptığını açıklar.