O olayda sorun yok. Bakkin yaşlanmadan önce taş gibi hatundur ve WB onun sayesinde sınırlarını aşmıştır sjsjdjdjOnu geç de WB Bakkin olayını çözmek lazım
O olayda sorun yok. Bakkin yaşlanmadan önce taş gibi hatundur ve WB onun sayesinde sınırlarını aşmıştır sjsjdjdjOnu geç de WB Bakkin olayını çözmek lazım
Çakıl taşı olması lazımdı sanki. Çekti mi kadım sjsjsjsh. Karnındanda Elbaf devi çıkıyor resmen. O kadın ne yaptı da babalık kandıO olayda sorun yok. Bakkin yaşlanmadan önce taş gibi hatundur ve WB onun sayesinde sınırlarını aşmıştır sjsjdjdj
Caramel gibi işte. Zaten buradaki olay da şu. WB kadın sayesinde sınırlarını aştığı için büyük boyutlara ulaşıyor. :dÇakıl taşı olması lazımdı sanki. Çekti mi kadım sjsjsjsh. Karnındanda Elbaf devi çıkıyor resmen. O kadın ne yaptı da babalık kandı![]()
Onu geç de WB Bakkin olayını çözmek lazım
Saygı duyarım o halde.Caramel gibi işte. Zaten buradaki olay da şu. WB kadın sayesinde sınırlarını aştığı için büyük boyutlara ulaşıyor. :d
Birçoğumuz aynı şeyi düşünüyoruz. Nesli tükenmedi ama.Evet yineliyorum.
Kaido gerçekte ejderhadır.
Wano'ya bu denli öfkeli olmasının sebebi samurayların tüm ejderhaları katletmesidir. (lanetli kılıçlar)
Kendisi son ejderhadır.
Oni meyvesi yedi.Ben bunu uzun süredir düşünüyorum. Kabuğunun bu kadar sert olması için başka bir olay aklıma gelmiyor. Herkes bilir ejderha derisi çok serttir. Neredeyse aşılamaz bir savunma. Zaten Oden'de ejderha'nın en hassas bölgesi olan boynunun altından kesti. Hito hito no mi yarı dev meyvesi yemiş olabilir.
Görünceye kadar bekleyelim hele. Artık her bölüm altın değerinde olacak. Bakalım attığımız onca teori, kimin kimle kapışacağı meselesi nasıl olacak.?Oni meyvesi yedi.