Sorun yok şakasına diyom bendeYok ya işine karışmak için demedim. Haddime değil zaten. Muhabetine yazdım. Kalp kırdıysam affola.
Sorun yok şakasına diyom bendeYok ya işine karışmak için demedim. Haddime değil zaten. Muhabetine yazdım. Kalp kırdıysam affola.
Maskeli adam =Oden işine ne diyon olur mu sence3 ve 6 seçeneklerini seçenler doğru bildi. Zaten Oda'dan da bundan başka bir seçenek beklenmezdi. İsyan bayrağını açan asi Şehzade, babasının teknikleri dahil her şeyini dökülecek. Big Mom da arada kaynar. Tiç hariç bütün düşmanları seri sonana kadar yardımlı, plot armorlu indirtecek anlaşılan.
Anlamadım?Maskeli adam =Oden işine ne diyon olur mu sence
Yamato Oden çıkıcak diyor galiba.Anlamadım?
Ikinci bir Obito vakası geliyor mu dersiniz çok uçuk bir teori olsada kozukiler bişeyler hortlatacaklar diye bekliyorum.Anlamadım?
Maskeli adamın Oden olduğunu sanmıyorum. Eğer Oden yaşasaydı 9 kına tekrar liderlik ediyor olurdu. Ayrıca 20y sonrasına ışınlandığı takdirde zaten Kaido'nun varlığından haberdar olmaması gerekirdi. Yamato olması olasılıklar dışında. Toki ve Oden hayatlarınu geleceğe yatırdılar, böyle olması da benim açımdan daha makul.Ikinci bir Obito vakası geliyor mu dersiniz çok uçuk bir teori olsada kozukiler bişeyler hortlatacaklar diye bekliyorum.
Obito = Oden = Maskeli adam
Oden kazanda tam olarak ölmedi nasıl bilemiyorum bunu hazırlamak zor olmaz. Tokinin öldüğünü görmedik. Toki ve Oden 20 yıl sonra tam olarak bugüne ışınlandi.
Söylediğin şey büyük ihtimalle wano finalinin spoilerı dediğin gibi büyük ihtimalle babam aslında kusursuz değil onunda bir aşil tendonu var zayıflığı şu diyip tüyo verecektir luffylere yardımda edebilir hatta savaşta.Büyük ihtimalle iyi kalpli bir eleman ve babasının oroçi ile birlikte wano daki zalimliklerine katlanamıyor ve bu düzenin son bulmasını istiyor.3 ve 6 seçeneklerini seçenler doğru bildi. Zaten Oda'dan da bundan başka bir seçenek beklenmezdi. İsyan bayrağını açan asi Şehzade, babasının teknikleri dahil her şeyini dökülecek. Big Mom da arada kaynar. Tiç hariç bütün düşmanları seri sonana kadar yardımlı, plot armorlu indirtecek anlaşılan.