Hayda... Akainu fanı sandığın için niye kusura bakma diyorsun?Bir an Akainu fanısın sandım kusura bakma.![]()
Hayda... Akainu fanı sandığın için niye kusura bakma diyorsun?Bir an Akainu fanısın sandım kusura bakma.![]()
Kaido'nun yerde süründüğü on tane sahne bulursun ama WB bunu yaşamadı hiç. Adam ölürken bile ayakta kaldı. Başka bir boyut yani.Ben güncele yükselmiyorum aslında her zaman derim MFdeki WB en zayıf yonko diye.Hakisini dogru dürüst devam ettiremedi bile savaş boyunca.Ayriyeten Kaido yerlerde falan sürünmedi ki yaklaşık 15 kişiyle dövüştü.King'i alan Zoro'yu ortak saldırıyla pert ettiler.MFdeki Marco'ya en fazla hasarı veren Garp herhalde amirallerin pek bir hasar verebildigini hatırlamıyoru.Amirallerle, vücudunun bulunduğu kötü duruma rağmen, King'i yenen Zoro'yu pert eden Kaido'nun saldırı gücünü kıyaslamak saçma ve taraflı.9 Kın ı tek başına bu kadar kısa sürede veya kolay kim alabilir amiraller arasında? Killer,Zoro,Law ve Kid ile de savaştı.
Bence çok yakında anlayacağız amirallerin yonkolar kadar güçlü olmadıklarını
Bana göre bu biraz da iradeyle alakalı,Zoro'nun her türlü yarayı alıp sırtına almaması gibi.Yüzünün yarısı gitmiş,delik deşik olmuş vücudun ayakta durmasındansa o kadar güçlü saldırıya rağmen hala yıkılmayan Kaido'yu tercih ederim.Akainu'nun meyvesi çok ultra mega bir saldırı gücüne sahip olsada Kaido'nun yediği saldırılar çok daha yıkıcı duruyor.Kral hakili olmayanlar bile o karakterlerin en güçlü saldırıları.Kaido'nun yerde süründüğü on tane sahne bulursun ama WB bunu yaşamadı hiç. Adam ölürken bile ayakta kaldı. Başka bir boyut yani.
O kadar güçlü saldırı dediğin hangisi? Luffy'nin yumruklarını WB'nin tanklayamayacağını düşünüyorsan boşa tartışmayalım.Bana göre bu biraz da iradeyle alakalı,Zoro'nun her türlü yarayı alıp sırtına almaması gibi.Yüzünün yarısı gitmiş,delik deşik olmuş vücudun ayakta durmasındansa o kadar güçlü saldırıya rağmen hala yıkılmayan Kaido'yu tercih ederim.Akainu'nun meyvesi çok ultra mega bir saldırı gücüne sahip olsada Kaido'nun yediği saldırılar çok daha yıkıcı duruyor.Kral hakili olmayanlar bile o karakterlerin en güçlü saldırıları.
Şuana kadar Kaido'ya karşı yapılan çoğu saldırı gayet güçlüydü.Sen cidden WB'nin *Eski ünvanına* bakıp MFde en güçlü olduğunu düşünerek konuşuyorsun sanırım,konuşmayalım.Birkaç arc sonra umarım ikimiz de forumu bırakmazsak konuşuruz tekrar.O kadar güçlü saldırı dediğin hangisi? Luffy'nin yumruklarını WB'nin tanklayamayacağını düşünüyorsan boşa tartışmayalım.
Usta siz farazi konuşuyorsunuz ben olanı söylüyorum aslında. Adama Kizaru ve Sakazuki vuruyor, kınların vurduğuyla bunu bir tutmamı bekleme. Her neyse WB fanları fazla kan kaybetmiş, bu adamı ben mi savunacağım? Yoruldum ne hali varsa görsün.Şuana kadar Kaido'ya karşı yapılan çoğu saldırı gayet güçlüydü.Sen cidden WB'nin *Eski ünvanına* bakıp konuşuyorsun sanırım,konuşmayalım.Birkaç arc sonra umarım ikimiz de forumu bırakmazsak konuşuruz tekrar.
Niye demeyeyim? Yanlış anlaşılma olsun istemem.Hayda... Akainu fanı sandığın için niye kusura bakma diyorsun?