Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Analiz] Kaido'nun Aldığı Tüm Hasarlar

Kaido'nun Seviyesi Sizi Tatmin Etti mi?

• Kullanılan toplam oy
    175
Bunlardan bi kınlar doğru.
5 nova başka savaşlara ayrıldılar o dövüş bitmedi bile (ki bitseymiş alırlarmış görmüş olduk)
Yamato selam vermek için uğradı yanına sonra ben yangın var onu söndirim diye gitti
Luffy'i de arc başından beri tekliyordu zaten Luffy anca şu an karşısında durabilecek rakip oldu.Ve yenemiyor işte
5 nova'dan Luffy'i, Zoro'yu indirdi. Law da zaten thunder bagua'yı yedi az geç kalsa o da bitmişti. Genel olarak da destekçiydi zaten önemli anlarda. Onun üstüne Kid ve Killer'ın hasar verebildiği de yoktu zaten çok. Karşısına bile dikilemediler doğru düzgün.
Yamato'nun da savunması zaten aşılmıştı. Kafası kanıyordu. Luffy gelmese o da 1 saldırı daha alsa neler olurdu acaba?
Ve Luffy Kaido'yla base halde denk dövüşüyordu. Hakisinin yetersiz gelmesi sebebiyle yetmedi gücü. G4'ün sınırı mağlum. Yani gayet de iyi kapışıyordu G5 öncesi de Luffy.

5 nova'dan Luffy'i, Zoro'yu indirdi. Law da zaten thunder bagua'yı yedi az geç kalsa o da bitmişti. Genel olarak da destekçiydi zaten önemli anlarda. Onun üstüne Kid ve Killer'ın hasar verebildiği de yoktu zaten çok. Karşısına bile dikilemediler doğru düzgün.
Yamato'nun da savunması zaten aşılmıştı. Kafası kanıyordu. Luffy gelmese o da 1 saldırı daha alsa neler olurdu acaba?
Ve Luffy Kaido'yla base halde denk dövüşüyordu. Hakisinin yetersiz gelmesi sebebiyle yetmedi gücü. G4'ün sınırı mağlum. Yani gayet de iyi kapışıyordu G5 öncesi de Luffy.
Sadece destekçi olarak kalmadı. Saldırı da yedirdi. Ki bu dövüşte kalsaymış Kaido daha çok söylenirdi meyvesine. Mom'dan daha fazla söylenirdi belki de. Countera bir şey demeyen Mom varken İnjection ile söylenmeye başlamış Kaido vardı. Uyanışına bela okumaya başlardı artık. :gamyon:

Ek olarak Law, Kaido'dan bagua + kral hakili saldırı yedi.

Law bagua yedi Kid hasar veremiyodu diyon da o ikili aynen aşağı inip o hallerde Mama indirdiler o nası oldu :D Bu adamlar büyük hasar almamışlar demek ki
Yamato'yu indirdi demek için baya ıkınmak lazım.Dövüş bile olmadı doğru dürüst
Luffy'de kaç kere yenildi sayamadım da o Luffy yenilir zaten herkese yeniliyo o

Sadece destekçi olarak kalmadı. Saldırı da yedirdi. Ki bu dövüşte kalsaymış Kaido daha çok söylenirdi meyvesine. Mom'dan daha fazla söylenirdi belki de. Countera bir şey demeyen Mom varken İnjection ile söylenmeye başlamış Kaido vardı. Uyanışına bela okumaya başlardı artık. :gamyon:
Zaten saldırmadı demedim ki. 2 yonkonun saldırısından kaçırdı, Zoro'yu ışınlayıp ateş kestirdi falan. Yoksa tabii saldırdı.

Law bagua yedi Kid hasar veremiyodu diyon da o ikili aynen aşağı inip o hallerde Mama indirdiler o nası oldu :D Bu adamlar büyük hasar almamışlar demek ki
Yamato'yu indirdi demek için baya ıkınmak lazım.Dövüş bile olmadı doğru dürüst
Luffy'de kaç kere yenildi sayamadım da o Luffy yenilir zaten herkese yeniliyo o
Big Mom inmedi ki saf saldırılarla. Aşağı düştü üstünde nasıl bir patlama oldu gördük. Oradan da sağ çıkması muhtemel. Silahlanmasıyla G4 yumruğuna hiçbir şey diyen Bm Law'a bir ton yumruk attı bir şey olmadı adama. Olduğu yerden doğru düzgün kımıldamadı bile. Big Mom orada kaybetmese şu an ayakta kalanlarda gördüğümüz gibi olacaklar pek iç açıcı olmazdı.
Yamato konusu ise doğru. Ama savunma açmasına rağmen kafası kanıyordu, şahsi görüşüm 1-2 tane daha yese işi biterdi o anlık. Ve Kaido'nun G5'e kadar tam güç dövüşmediğini de gördük.

Big Mom inmedi ki saf saldırılarla. Aşağı düştü üstünde nasıl bir patlama oldu gördük. Oradan da sağ çıkması muhtemel. Silahlanmasıyla G4 yumruğuna hiçbir şey diyen Bm Law'a bir ton yumruk attı bir şey olmadı adama. Olduğu yerden doğru düzgün kımıldamadı bile. Big Mom orada kaybetmese şu an ayakta kalanlarda gördüğümüz gibi olacaklar pek iç açıcı olmazdı.
Yamato konusu ise doğru. Ama savunma açmasına rağmen kafası kanıyordu, şahsi görüşüm 1-2 tane daha yese işi biterdi o anlık. Ve Kaido'nun G5'e kadar tam güç dövüşmediğini de gördük.
Yahu arkadaşım Kazanan:Law ve Kid Kaybeden:Big Mom yazmadı mı mangada? Yoruma açık değil o dövüş.Yok patlama oldu yok yıldırım düştü falan yemez o dövüşe.Patlama olana kadar düşmüştü aşağıya zaten.Bi yükseklik gördü mü düşmeden duramıyodu reyis

Hadi ortamı kızıştıralım :fool:

Kaido'nun aldığı hasarları BM yese ne olurdu?

İkinci bir soru da Kaido'nun aldığı hasarlar ile WB'nin aldığı hasarları karşılaştırsak hangisi daha etkilidir? : )
Kaido'nun aldığı hasarları bm yese aşağı yukarı sonuç yine aynı olurdu

WB'nin yediği top atışları mermiler vs. kaido'yu okşamaz bile işe 3 amiralin saldırıları özellikle de akainu'nun saldırıları girince wb derim

Hadi yazar ne çizdiğini unutuyor:d Siz ne okuduğunuzu nasıl unutuyorsunuz?
966 bölüm, spoiler yorumları orada. Bu temassız ilk gösterildiğinde bu herifleri yonkoulardan bu ayırıyormuş denmişti. Ee normal olarak böyle düşünüldü. Peki şimdi ayıran ne var? Meyve ise meyve, haki ise haki, dayanıklılık ise dayanıklılık.
İsimlerinin ağırlıkları mı:hhh:
Wano'ya gitmeyek Marco ülürün:(
Seri boyunca Wb Roger ve Garp'ı diğer karakterlerden ayırdılar işte. Anlatım farkı var. Bm'nin "Even Wb'' demesi, Wb'nin kral koltuğuna oturmayıp ve başkasının oturmasını izin vermemesi, Garp'ın denizci kahramanı olması, Roger'ın kral olması vs derken imparatorlardan direkt ayrılıyorlar. Seride sürekli dövüş olmadığından anlatım, featlerden daha önemli. Ayrıca Luffy'nin son bossu değil ki Kaido bu 3 karakterden daha güçlü veya denk olsun :( Daha en basitinden BB var ve Zirve BB, kk+ , kk ya da en kötü ihtimalle Kaido+ olacak. Ama güç yönünden cidden tatmin etti. Her duruma karşı bu kadar hazır olabilecek karakter daha görmedik. KK seviyesini eğer abartmazsa aralarında çok bir fark yok gibi duruyor.

Bunlardan istisna olarak bence Xebec gereksiz güçlü çıkacak .d BB'de yeni neslin Xebeci olmasıyla güç seviyelerinde uçuş bekliyorum. Hele İm çok düşündürüyor. Ünvanı diğer tüm karakterlerin ünvanını çöp ediyor. En güçlü imparatorun ilk düşmesi ve Op'de gittikçe tipik shounen serilere daha çok benzediğinden son bosslar, imparatorları yiyebilir.

Mama da kaldığı yerden devam eder. Zaten kadını yenemedikleri için ayağını kaydırıyolar...

Ben daha fazla hasar alacağını düşünüyorum. Mama Kaido gibi efektif bir meyveye sahip değil, gözlem hakisinin de gelişmiş olduğunu düşünmüyorum. Güçlü mü? Tabii ki vurdu mu Kaido kadar hasar bırakma ihtimali çok yüksek.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık