*ebeveynKaidonun ebebeynlerinden* biri Oarz'ın türünden olabilir. Boynuzu ve cüssesiyle andırıyor. Ona göre çok daha küçük tabi.
*ebeveynKaidonun ebebeynlerinden* biri Oarz'ın türünden olabilir. Boynuzu ve cüssesiyle andırıyor. Ona göre çok daha küçük tabi.
Maymun Luffy olur büyük ihtimalle.Ellerine sağlık. Buna benzer bir şey çıkacaktır. Momotaro masalındaki hayvanlar cuk oturmuşta, Aokiji artık amiral olmadığına göre kuşu Marco olarak mı yorumluyoruz? Şu işbirliğinde Sakazuki'yi de oturtamıyorum. Köpek için Inu'da olabilir. Kizaru, Wano'da Fuji ve Smoker'da olduğu gibi aydınlanma yaşayıp bizimkilere destek mi olacak aceba?![]()
Hımm evet, öyle daha mantıklı. Maymun Luffy, kuş Marco desek köpek Akainu değildir herhalde. Ya Inu ya da yeni bir karakter.Maymun Luffy olur büyük ihtimalle.
Köpek Inu olabilir. Akainu ve Kizaru imkansıza yakın. Kizaru neyse de Akainu'yu düşünemiyorum.Hımm evet, öyle daha mantıklı. Maymun Luffy, kuş Marco desek köpek Akainu değildir herhalde. Ya Inu ya da yeni bir karakter.
Köpek Inu'dur ya. İlk katılan köpek çünkü, sonra maymun en son kuş. Akainu olması imkansız hakkaten. En son Marco'lar katılır işte.Köpek Inu olabilir. Akainu ve Kizaru imkansıza yakın. Kizaru neyse de Akainu'yu düşünemiyorum.
Asıl hikayede Momo yeniyor. Çocuk birden büyüyecek bence, mistik bir olaya bağlar gene olmayacak şey değil.Köpek İnu
Maymun Luffy
Sülün Marco
Aceba Kaido'ya bu üçü mü dalacak. Valla Momo'yu hiçbir yere koyamadım. Köşede durur tezahürat eder herhalde. Sanji yemek yapar + dolunay olur Inu çok güçlenir. Yine de bu Kaido'yu nasıl yenecekler tahmin edemiyorum.