Bah bah çok objektif Raiden bile gülüyor desinler diye.Ters psikoloji işte. Luffy Kaido'dan tek yediğinde en çok ben gömüp dalga geçtim. Yığınla caps hazırlayıp attım foruma. Niye yaptım sence?![]()

Bah bah çok objektif Raiden bile gülüyor desinler diye.Ters psikoloji işte. Luffy Kaido'dan tek yediğinde en çok ben gömüp dalga geçtim. Yığınla caps hazırlayıp attım foruma. Niye yaptım sence?![]()
Olay o değil ki, sen sanki Kaido Wano güçleriyle kozlarını bire bir paylaştı aldı gibi yazmışsın. Öyle olmadığı bariz değil mi 9 kişiye bile yeniliyorlardı az daha, şu kılık değiştiren kadın olmasa.Oden'in mallığı hocam, anlaşmasaydı? Düşünsene biri sana anlaşma sunuyor, silahlarını bırak, sakin dur senelerce, biz işimizi yapar gideriz diye. Sen de bu anlaşmayı imzalarsan, bu durumda anlaşmayı imzalatan mı çakal, yoksa sende mi sıkıntı var?
Crocodile savunma odaklı tartışıyor, mevzu Kaido olunca kafa göz dalan taraf biziz. Düşün, ben Wb taraftarıyım, Sir Croco ise Crocodile taraftarı. Wb taraftarı her türlü Croco taraftarını ezecektir, çünkü Wb bariz güçlü.İşte senden bir Sir Crocodile performansı bekliyoruz ondan yazdım xD çünkü bunlar en uzun günler en kritik dönemeçler mevzileri terketme geceleri nöbette ol.![]()
4 imparator kalp krizi geçirip ölse Akainu en güçlüsü olabilir.Gerçi Dragon da var.Amiralciler bile biliyor ya öyle bir şey olmayacağını, bugün Kaido ölse kim Akainu'ya en güçlü falan diyecek geçin bunları geçin.
"Kendi göbeğimizi kendimiz keseriz siz uzak durun lastik düşmanları!!!" Ana fikir buydu ve bence nispeten başarılı da oldu ?Bah bah çok objektif Raiden bile gülüyor desinler diye.Ben inanmadım ama güzel taktikti etkili olmasını engellemekte zorlandk.
![]()
Oden olmasa, asla şansları yoktu Kaido karşısında. Çünkü Kaido'yu durduracak adam kalmıyor piyasada. Haliyle öyle bir durumda da Kaido alırdı muhtemelen.Olay o değil ki, sen sanki Kaido Wano güçleriyle kozlarını bire bir paylaştı aldı gibi yazmışsın. Öyle olmadığı bariz değil mi 9 kişiye bile yeniliyorlardı az daha, şu kılık değiştiren kadın olmasa.
Mihawk da var xd4 imparator kalp krizi geçirip ölse Akainu en güçlüsü olabilir.Gerçi Dragon da var.
Bilemeyiz, Zoro'nun babası hiç boş durmuyor mesela. Oden olmadan Wano'nun tüm ordular ve Kaido'nun ordusu kapışsa Kaido yine yenilebilirdi. Tabii adamın tam gücünü görmek lazım.Oden olmasa, asla şansları yoktu Kaido karşısında. Çünkü Kaido'yu durduracak adam kalmıyor piyasada. Haliyle öyle bir durumda da Kaido alırdı muhtemelen.
Mihawk sırf amiral korkusundan shichi olmuş adamın teki. Akainu'nun magma yumruğunu yese korkudan koşa koşa Shanks abisine gider.Mihawk da var xd
Kimilerine göre o da var ama konuyu Mihawk'a getirmeyelim içinden çıkamayız.Mihawk da var xd