Roger'in gemisi Oro Jackson abi ne yaptın senBen Jolly Roger'i Roger'in tayfasının yada gemisinin adı diye hatırlıyodum. Ben boşa izlemişim o kadar bölümü![]()

Roger'in gemisi Oro Jackson abi ne yaptın senBen Jolly Roger'i Roger'in tayfasının yada gemisinin adı diye hatırlıyodum. Ben boşa izlemişim o kadar bölümü![]()
valla sen deyince hatırladım şimdiRoger'in gemisi Oro Jackson abi ne yaptın sen![]()
Animede gösterilen boyutu WB"den büyük Hokkaido"nun yerlisi Japon halkı Ainulara benzer bi şey çıkacak muhtemelen.Yabancı sitede gördüm, kaido ve napolyon ilişkisi kurulmuş, bundan yola çıkarak normal hali kısa boylu-tıknaz bir tip olarak karşımıza çıkabilir. 100 canavar kaido lafı dikkati başka yöne çekip, terse yatırmak için olabilir.
Dressrosa-İspanya, duke wellington-x drake, trafalgar d. water-waterloo savaşı-trafalgar savaşı (napolyon'un son savaşı olmuştur, yenilmiştir)
Bende öyle düşünüyordum da arkadaşın biri Hulk gibi bir şey önerince umutlarım yeşerdiValla boyunu bilmem de sonu napolyonunki gibi olacak diye düşünüyorum ben law'ın isminden dolayı. Ama canavar denilen adamın da boyu kısa olmaz muhtemelen.