Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] Kagurabachi (2023-)

Adamın şakası yok cidden. Samura'nın bile gücü işe yaramadı, nasıl yenileceğini çözemedim. Üstelik şu anda Yura'nın bedenini kullanıyor, kendi bedeninde olsa ülkeyi komple yok eder sanırım.
Adamın kılıcının gücünün dışında fiziksel gücü de muazzam Samura zayıflamasa sadece kılıç dövüşünde hakından gelir miydi bilmiyorum. İsminin hakkını veriyor.

Genelde en güçlüler sona bırakılır ama 6 büyülü kılıç kullanıcısı arasında Soga en güçlü, Samura ise ikinci (muhtemelen). Henüz işlenmemiş 2 kılıç daha varken serinin ana kötü oluşumunun lideri olan Yura ve ana düşman Soga'nın işlere bu kadar erken müdahil oluşu farklı bir tercih. Mangaka klasik shounen mantığının fazlasıyla dışına çıkıyor, olayların nereye gideceğini tahmin etmek zor, bu serinin en sevdiğim yanı bu sanırım.

Bence soganın kazanıp samurayı öldürdüğü ve japonyanın onun hükmü altında olacağı bir gelecek göreceğiz. O esnada bizim chihiro bu samuranın da hocası olan ak sakallı abiden eğitim alacak ve diğer kılıç ustaları ve kamunabi güçleriyle soga'ya saldıracaklar

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık