Gözü dönmüş deyimi japonlarda da olabilir mi? Bu kılıç ustasının da gözler yok sıkıntılı eleman.
Kafayı kırmış adam, soykırımcı olmayı normalleştiriyor.Gözü dönmüş deyimi japonlarda da olabilir mi? Bu kılıç ustasının da gözler yok sıkıntılı eleman.
Enten'in yapılış amacı plot armoru bir nebze de olsa kırıyor. Mutlak bir şey olsa Samura'ya yenilmezdi bizim oğlan. Akemura şu anda Yura'nın bedenini kullandığından muhtemelen geri püskürtülecek, seri sonunda yine gelir.Plot armor bir yandan rahatlatıyor bir yandan da sıkıcı hale getiriyor.
Mutlak bir sıkıcılık değil belki sonuçta sonucu tahmin etsem de gidiş yolunu merak ediyorum.
Sunichi belki kırılır ve kırıldığı için Yura eski yerine gelir sonrasında Yura kaçabilir bir şekilde. Ben Yura için daha çok ümitliyim. Daha ayakları yere basar bir kötü adam havası veriyor.Enten'in yapılış amacı plot armoru bir nebze de olsa kırıyor. Mutlak bir şey olsa Samura'ya yenilmezdi bizim oğlan. Akemura şu anda Yura'nın bedenini kullandığından muhtemelen geri püskürtülecek, seri sonunda yine gelir.
Yura gitmez, giderse başka kötü kalmıyor dövüşecek. Örgütünün altyapısı falan iyiydi.Sunichi belki kırılır ve kırıldığı için Yura eski yerine gelir sonrasında Yura kaçabilir bir şekilde. Ben Yura için daha çok ümitliyim. Daha ayakları yere basar bir kötü adam havası veriyor.
Birkaç saate gelir.Yeni bölüm ne zaman gelir acaba @Smoker
Eğer doğru anladıysam peynir keser gibi kesti enteni hayvan herif. Bunu acilen türkçe okumak lazım.