Parmak mantığı hoşuma gitti. Doğal olarak seriyi uzatır bu olay. Bunun dışında 2. bölümün sonundaki Jojocu waifu tatlıymış 

Bir sürü parmak herkes yemiştir kesin sjsjjdjParmak mantığı hoşuma gitti. Doğal olarak seriyi uzatır bu olay. Bunun dışında 2. bölümün sonundaki Jojocu waifu tatlıymış![]()
Çıkarması zor olur onları Daisuki chanBir sürü parmak herkes yemiştir kesin sjsjjdj
Valla ibliste 4 kollu çıktı jdjdjdjd opening çok güzel ya acaba hangi stüdyo yapıyor djdjdjdÇıkarması zor olur onları Daisuki chanAma işte potansiyel shounen malzemesi mis gibi
Belli bir parmaktan sonra bizim çocuk kontrol konusunda sıkıntı yaşasa bir de abovv
Onu geç de hatunu beğendin mi sdfkfgds
Endingi beğendim ben daha çok bildiğin resim gönderen çocukların resimlerini animasyon yapmışlar gibiydi çok hoşuma gitti.Valla ibliste 4 kollu çıktı jdjdjdjd opening çok güzel ya acaba hangi stüdyo yapıyor djdjdjd
MAPPA stüdyo djjdjdjd çizimler çok tanıdık harbiden sjdjduEndingi beğendim ben daha çok bildiğin resim gönderen çocukların resimlerini animasyon yapmışlar gibiydi çok hoşuma gitti.
Stüdyosunu bilmem de tanıdık geldi sanki sana sdfjhgsfds
Neyi yapıyordu onlar tanrını hebele hübelesini mi yoksa vampir chanı mıMAPPA stüdyo djjdjdjd çizimler çok tanıdık harbiden sjdjdu
Attack on titanı almışlar, Dorohedoro, Dororo, Kakegurui gayet iyi bunlar gerçi Attack On Titan çıkmadı ama Dorohedoro mükemmeldiNeyi yapıyordu onlar tanrını hebele hübelesini mi yoksa vampir chanı mı![]()