Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] Jujutsu Kaisen (Anime)

2.sezondaki Sukuna’nın dövüşü hayatımda izlediğim en boş beleş dövüş sanırım. Hiçbir şey anlaşılmıyor, habire binalar, uçaklar, trenler patlıyor ediyor aka kim nasıl bir teknik kullanıyor belli değil. Tamamen renk ve fps fetişi. Neden bu kadar hypelanıyor anlamadım. Üç büyüklerdeki dövüşler nerede bu nerede, kıyas bile yapılmaz.

3. Sezon çok karışık. İlk 2 sezonla alakası, sadece karakterler sanki. Geriye kalan her şey hızlandırılmış ingilizce kursu gibi kimin eli kimin şeyinde belli değil. Bu yönü hiç hoşuma gitmedi.

2.sezondaki Sukuna’nın dövüşü hayatımda izlediğim en boş beleş dövüş sanırım. Hiçbir şey anlaşılmıyor, habire binalar, uçaklar, trenler patlıyor ediyor aka kim nasıl bir teknik kullanıyor belli değil. Tamamen renk ve fps fetişi. Neden bu kadar hypelanıyor anlamadım. Üç büyüklerdeki dövüşler nerede bu nerede, kıyas bile yapılmaz.
Yazar çünkü tiktok ve instagram için aura editi yapılacak paneller harici bir şey yazmayı bilen birisi değil. Animesi mappa tarafından yapılmasaydı bu kadar popüler olmazdı bu seri.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık