Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Jozu vs. Marco

tyrionlannister

Bu kadar kesin konuşmanı anlayamıyorum, "görmemişsek yoktur" yorumuna girmiyorum bile. Sen o kadar yıl Beyazsakal'ın tayfasında haki bilen adamların arasında kal, savaşlara gir ama Tashigi'nin, Coby'nin, dandik koramirallerin bildiği haki denen zımbırtıyı bilme.

Bu adam sormamış mı yani hiç, la siz ne yapıyonuz diye? Ace'i o kadar önemseyen Beyazsakal hiç dur şuna haki öğreteyim ben dememiş midir yani?

Yonkou'nun en has iki adamından biri olan, yeni dünyanın kurtlarının arasında kalmış onlarla takılmış savaşlara girmiş bi adam haki bilmiyor olamaz bence.

Bu kadar kesin konuşmanı anlayamıyorum, "görmemişsek yoktur" yorumuna girmiyorum bile. Sen o kadar yıl Beyazsakal'ın tayfasında haki bilen adamların arasında kal, savaşlara gir ama Tashigi'nin, Coby'nin, dandik koramirallerin bildiği haki denen zımbırtıyı bilme.

Bu adam sormamış mı yani hiç, la siz ne yapıyonuz diye? Ace'i o kadar önemseyen Beyazsakal hiç dur şuna haki öğreteyim ben dememiş midir yani?

Yonkou'nun en has iki adamından biri olan, yeni dünyanın kurtlarının arasında kalmış onlarla takılmış savaşlara girmiş bi adam haki bilmiyor olamaz bence.
Adam kaç savaş verdi 1 kere kullanmadı. Sen nasıl buna var diyebiliyorsun? Nw de kaç yıldır takılan müttefikleri alt sınıf komutanlar vs hiçbiri bilmiyor Ace'e nasıl kesin gözüyle bakıyorsun?

Ben genel olarak marineford savaşı için diyorum.
Farketmez. Ace'in bildiğine dahil tek bir iz bile yokken var diyemeyiz değil mi?

ace te haki var bence, yani bir caribou yu monet i dövemeyecekse ace yazıklar olsun, Oda nın en saçmaladığı yer olur benim gözümde, 550 milyon beli ödüllü, beyazsakal 2.ci tümen komutanın hakiden haberi yok ve kullanamayacak ha ? smoker ı neden dövmedi demeyin arkadaşlar hiç, ace smoker ile mangada savaşmıyormuş lütfen mangaya göre yorum yapalım :)

Durum farklı. Ace'in fiziksel gücü düşük Teachle meyvesi kapalı iken savaşamaz. Ama Jozuya karşı savaşır çünkü meyvesini kullanabiliyor. Marco Teachi alabilirdi çünkü meyvesi açıldıktan sonrada iyileştiriyor. Logialardan çok daha avantajlı.
Teach meyveyi kapatıp kendi saf yumruğuyla vuruyor.Jozu'nun hem fiziksel gücü Teach'ten fazla hem de Busoshoku hakiyle vuracak.Meyveyi kapatmasa da olur yani.Çok fazla dayanamaz maksimum 7-8 vuruşa biter işi.

teach sadece fiziksel gücüyle vurmuyor yalnız, rakibini kendine doğru çekerken vuruyor, yani fiziksel güç + çekim ivmesi, rakibi kendine çektiğinde yapacağı vuruş normaldende fazla oluyor bu sebeple.

@Byakko Ace'te h.haki zaten var gördük bunu fblerde ve bunu onca yıl geliştirmemiş görünüyor. Hem Monet'i ve Caribou'yu meyve avantajı ile de yenebilir. Caribou'yu ısıtıp çanak çömlek yapar. Kar'ın ateşe üstünlük kurabileceğini de sanmıyorum.

BeyazDiş

Ace'in haki kullandığını kimse görmedi sanırım :)
Ama bu bilmiyor demek değil tabi
Biliyorda olabilir, bilmiyorda

Ace 1 vs 1 Jozu'yu yener bana kalırsa. Elmas çok iyi bi ısı iletkeni, dolayısıyla elmas zırhı işe yaramıyacak. Geriye bi tek fiziksel kuvveti kalıyor.

Roronoa Zoro

Ace'in haki kullandığını kimse görmedi sanırım :)
Ama bu bilmiyor demek değil tabi
Biliyorda olabilir, bilmiyorda

Ace 1 vs 1 Jozu'yu yener bana kalırsa. Elmas çok iyi bi ısı iletkeni, dolayısıyla elmas zırhı işe yaramıyacak. Geriye bi tek fiziksel kuvveti kalıyor.
Evet görmedi, sen gördün mü? Ha H. hakiyi işe yarar bir şey sayıyorsan fazla söze gerek yok :D

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık