Geniş bir konu açmıştım 2 karakterle ilgili, tekrar bir göz atın ; http://www.korsanfan.com/forum/konu/12294-wb-nin-sag-kollariKizaru'nun saldırılarına çok hızlı oldugundan çabuk iyileşemiyorum gıbı bır sey dıyordu. Wb ile dövüşü zaten yokda. Karolla karıştırmıs olabılır. Karolla'yla beraber bende karıstırmıs olabılırım.![]()
ona bakilirsa marconun savunmasi jozudan daha iyi vur vur yenilensin uçma yeteneğide çok avantajli full elmas oldu diyelim marcoya ne yapabilir ki ?Jozu tamamen elmasa dönüşebiliyor mu bilmiyoruz.Ama elmasa dönüşüp hakisi ile zırh oluşturdu mu Marco ne yapabilir en fazla?Bu adamı dünyanın en güçlü kesişi gıdıklamıyor bile.Mihawk'ın kesemediğini düşünürsek Marco anca tırmalar tırnakları ile.
Gıdıklamıyor? Ihlıya gıhlıya zar zor atıyor kesişi üstelir o darbeyi almıyor bile sadece yönünü değiştiriyor.Mihawkın kesişleri luffyede çok fazla zarar vermedi ama kizaruyu uçuran bir tekme var ortada.Jozu tamamen elmasa dönüşebiliyor mu bilmiyoruz.Ama elmasa dönüşüp hakisi ile zırh oluşturdu mu Marco ne yapabilir en fazla?Bu adamı dünyanın en güçlü kesişi gıdıklamıyor bile.Mihawk'ın kesemediğini düşünürsek Marco anca tırmalar tırnakları ile.
Ben cevap vereyim aşılamazOne Piece' teki saldırı gücü çok yüksek olan kişilerden biridir Jozu. Devlerden 10 kat büyük buz kütlesini kaldırıp fırlatabilecek bir kaba gücü var. Kaldı ki böyle güce sahip bir kişinin dayanıklılığıda üst düzey olmalı. Üstüne birde dünyadaki en sert madde olan elmasa dönüşebiliyor. Birde hakisi var. Böyle bir savunma tekme ile aşılabilir mi? Senden bunun cevabını istiyorum xxaaw.