Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Jozu (İki Kollu) vs. Magellan

Kim kazanır?

• Jozu

Kullanılan: 0 0.0%
  • Magellan

Kullanılan: 2 100.0%
  • Yenişemezler

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    2
Konunun en mantıklı ve gerçekçi analizlerinden biri olmuş. :good:
Bende katılıyorum.Magellan son form hariç bile tehlikeli bir adam ki bende zaten Demon formuyla şans veriyorum.
Kuma'nın aklı yerinde bile olsa gücü yine İvankov ile eşittir.Belki kılpayı kazanır o da zar zor.Magellan bunlardan üstte bir adam her türlü.Jozu kolay alamaz.Hele uzun mesafe dövüşünde işi zor.

Ben aynı kulvarların adamı olarak görüyorum bu ikisini.Ace ikisinden de üstün.Zaten merayla zehir falan dinlemez direk antisi konumunda.

Güç sıralaması şöyle bence Ace > Jozu = Magellan > Kuma = İvankov
Magellan > Jozu > İvankov > Kuma
Bana bu daha oturaklı geldi.

Son manga sayılarında artık Meyvenin ne kadar önemli olduğunu gördük :/
Magellanın yeteneği zehir çeşitlerinin kontrolünü sağlıyordu. Sıvı veya gaz farklı zehir türleri ile saldırıyordu.
Yanlış hatırlamıyorsam güncel olarak panzehir yapılıyordu. Zehir çeşiti durmadan değişiyordu.
Bu kısımı net hatırlamıyorum :/ Yanlış olabilir.

Venom modu zaten başlı başına bir problem. Jozu tıpkı Mumlu eleman gibi vurabilir veya saldırılardan kaçabilir.
Ancak gaz zehir türlerine yakalanıp bir açık verdiğinde işi biter :/

Kısaca Magellanın saldırısını tutturması , Jozunun ise hem zehirle hemde bir rakiple mücadele ederek nakavt etmesi gerekiyor.
Bu yüzden Magellanın kazanma olasılığı daha yüksek :W

Jozuyu MF savaşında belki de yenebilecek tek adam olan Aokiji'yi hemen çıkardı karşısına. Meyve olarak buz hariç, her meyveye karşı çok güçlü adam. Bi de haki eklenince aşılması imkansiza yakın savunması var. Ama Aokiji ters geliyo elmasa. Buza dönüştür, vur, bitti. Meyve ve haki savunması ile Akainu'yu bile alabilir. Ihtimal dahilinde.
Akainuyu almak? İster elmasa dönüşsün ister vücudunu elmasla kaplasın her türlü Akainu haşlar yoluna bakar.

Magellan > Jozu > İvankov > Kuma
Bana bu daha oturaklı geldi.
Magellan ihtimalini yüksek görüyorum ama Jozu da kazanabilir bende emin değilim.Belli olmaz.
İvankov > Kuma olduğu hatta eskiden Kuma'nın çok korktuğu savaşta gösterildi ama Kuma baya popüler olduğu için ondan çok şey bekleniyor malesef. :/ Mihawk olsa tamam anlarım adamı hiç görmedik.Ve ileride gücü gösterilecek.Ama Kuma dedikleri gibi Dof ayarında olsa harcanıp gitmezdi.Mangaka saklardı bu adamı.Adam aklını kaybetti.Eski haline dönüp üzerine güç gösterisi yapması çok zor bana göre.İvankov daha güçlü gösterildiği halde şimdi kime sorsan Dof ayarı demez.Ancak akla sahip olan Kuma ilginç bir biçimde enler arasında görülüyor.Normal Kuma olsa bence en fazla eşit şekilde dövüşürdü İvankov ile.Şu hali ezilirken aynı rakibe güç gösterisi yapacağını sanmıyorum açıkçası.

Magellan ihtimalini yüksek görüyorum ama Jozu da kazanabilir bende emin değilim.Belli olmaz.
İvankov > Kuma olduğu hatta eskiden Kuma'nın çok korktuğu savaşta gösterildi ama Kuma baya popüler olduğu için ondan çok şey bekleniyor malesef. :/ Mihawk olsa tamam anlarım adamı hiç görmedik.Ve ileride gücü gösterilecek.Ama Kuma dedikleri gibi Dof ayarında olsa harcanıp gitmezdi.Mangaka saklardı bu adamı.Adam aklını kaybetti.Eski haline dönüp üzerine güç gösterisi yapması çok zor bana göre.İvankov daha güçlü gösterildiği halde şimdi kime sorsan Dof ayarı demez.Ancak akla sahip olan Kuma ilginç bir biçimde enler arasında görülüyor.Normal Kuma olsa bence en fazla eşit şekilde dövüşürdü İvankov ile.Şu hali ezilirken aynı rakibe güç gösterisi yapacağını sanmıyorum açıkçası.
Yorumumu gördün mü bilmiyorum ama bu karşılaşma dikkatli olan ve savunmasını elden bırakmayanın alacağı bir karşılaşma gibi duruyor bence. İki tarafın da alma ihtimali var, kesin bişi demek zor ama Magellan bir adım önde gibi.

Kuma aklını kaybettikten sonra daha güçsüz görülüyor dediğin gibi ama bana tam tersi gibi gelir. Hatta Kuma vs Zoro konusunda da bunu yazdım. WG adamı alıp kullanmak isteyecektir, daha güçsüz bir Kuma elde etmeleri bana hiç mantıklı gelmiyor. Herşey bir yana işin içinde Vegapunk var. Akılsız Kuma mümkündür ki iradesi olmadığından haki kullanamaz ama genel olarak daha güçlü olacaktır akıllı halinden.

Aynen. :good: Şimdi biraz düşününce daha kötü bir hale dönüştürülmesi bana da saçma geldi.
Kuma px projesinde yer alıyor.En güçlü Px kendisi.Hatta Dof bunu detaylı olarak anlatıyor.Kuma bu deneye katılmış.Aşama aşama gerçekleştiriliyor herşey savaşa kadar.Kuma sırf ajanlık için başına gelecekleri baştan kabul etmiş.Savaşta kendinde olmayacağını biliyor.O yüzden Vegapunk'tan koruması için yardım istiyor.Programlatıyor kendini.Luffye de tekrar görüşmeyeceklerini söylüyor.Çünkü tamamen robot hali alacağını biliyor.

Tüm bunları hesaba kattığımız zaman Wg neden elindeki bir lordun gücünü boşu boşuna düşürsün.Onlarla denklemi eşitliyor.Gücü artmamıştır belki ama düştüğünü de sanmıyorum.Herşey önceden ayarlanmış çünkü.Sadece taktik ve strateji açısından eskisi gibi olmadığı söylenebilir de Allah aşkına seride güçlü isimler ne zaman yoğun bir strateji altında dövüştü ?
Sırf o sayede dövüş kazandı ?
Belki sadece Law ama o adamın da tarzı o zaten.Hunter serisi değil sonuçta one piece evreni bu.
Değil mi ama? Sitede hep bu görüş savunuldu ama biraz düşününce WG açısından çok gereksiz bir işlem gibi geliyor birini robot yapıp gücünü düşürmek.
Ayrıca ben hala 700. bölümdeki sıralamanın güç sıralaması olduğu kanaatindeyim, öyle istiyorum belki de. Bu açıdan bakınca Doffy altı Hancock üstü bir yerdedir bana göre şu anda.

Champion

Eğer elması geçerse zehir GG WP olur Jozu ama geçemezse Jet bazookaya diz çöken Magellan Jozunun Ataklarını karşılayamaz.

Ceaser bile Magellan ile dalga geçiyor.Magellan kapalı alanda çok avantajlı ama açık ve geniş alanda gücü etkisini kaybediyor.İmpel Down'un içinde Magellan yener.Açık alanda Jozu.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık