Avatar mesaj uyumuDünyanın en güçlü adamı ile ana karakterin kardeşinin sonunu getiren magma yumruk Jinbe'yi deldi sadece. Mangaka hayati organlara zarar vermemişti. Akainu'da ölmeyen BM'de hiç ölmez.
Tutsak olabilir belki ama dönecek gibi.
Şuan ana hikayeye dönmüş ve bu yönde ilerliyor bence.jinbe olayı bitti oda artık yeni karakterler dönmeli ve artık fazla uzatmadan ana hikayeye dönmeli ...
Akainu > BM diyebiliriz yani buna bakarakDünyanın en güçlü adamı ile ana karakterin kardeşinin sonunu getiren magma yumruk Jinbe'yi deldi sadece. Mangaka hayati organlara zarar vermemişti. Akainu'da ölmeyen BM'de hiç ölmez.
Tutsak olabilir belki ama dönecek gibi.
demek içinde bi sebep yok demek içinde.Ama sanırım amirallerin saldırı gücü bir yonkou kadar var.Yani ben o izlenimi aldım.Akainu > BM diyebiliriz yani buna bakarak![]()
İroni yaptım orda hocam.Yonko>Amiral denklemini handikaplı WB göstermişti bencedemek içinde bi sebep yok demek içinde.Ama sanırım amirallerin saldırı gücü bir yonkou kadar var.Yani ben o izlenimi aldım.
Yoo onu anladım ama ironin çok uzak değil bir amiralin saldırı gücü cidden inanılmaz karşısında dikkatsizlik ene kim olursa olsun ölümcül bir yarayla cezalandırıldı.Bir bigmom vs Akein olsa sonucu bencede bigmomun galibiyeti olur ama kim bilir bigmomdan neler gider.İroni yaptım orda hocam.Yonko>Amiral denklemini handikaplı WB göstermişti bence![]()
Evcil yanardağı olur.Yoo onu anladım ama ironin çok uzak değil bir amiralin saldırı gücü cidden inanılmaz karşısında dikkatsizlik ene kim olursa olsun ölümcül bir yarayla cezalandırıldı.Bir bigmom vs Akein olsa sonucu bencede bigmomun galibiyeti olur ama kim bilir bigmomdan neler gider.