Jinbei Sanji'yi alamaz mı? Ahahahahahahah yahu hiç güleceğim yoktu.Jimbei şu an sanjiyi alamaz. Judgenin iki taraf ta ciddi olmadığı halde sanjiyi düşürdüğü durumu gördük. Jimbeiyi çok daha beter hale getirirdi.

Jinbei Sanji'yi alamaz mı? Ahahahahahahah yahu hiç güleceğim yoktu.Jimbei şu an sanjiyi alamaz. Judgenin iki taraf ta ciddi olmadığı halde sanjiyi düşürdüğü durumu gördük. Jimbeiyi çok daha beter hale getirirdi.
Jinbe vs Kuma?Tayfayı gözünde çok büyütenler var malesef güçlü lordlar ile kıyaslayanlar.Özellikle böyle durumlarda Sanji kıstas alınıyor ama Sanji de ne hikmetse önüne gelenden köteği yiyor.Sonra da lord sanjiyi alamamış oluyor.![]()
Baştan söyleyeyim ben jimbeinin haterıyım. Ama sen adamı judge ile kıyaslıyarak beni aşmışsın. BAA da sanji ve jimbei wadatsumiye daldığında orada mangakanın vermeye çalıştığı bir mesaj vardı. Bu iki adam en kötü ihtimalle denkler. Anlayana. Jimbeinin tayfaya katılma ihtimalini düşünürsek ve monster trionun bozulmayacağını düşünürsek sanji>jimbei sonucu çıkıyor. Sen ise Germanın lideri,momun ortağı judge ile momun adamı ve güçsüz bir schi olan judge ile kıyaslıyorsun. Tebrik ederim ben bu kadarını yapamam.Bende diyorum niye konunun açılmasına şaşırılıyor...
Birde bana jinbei hateri deniyor ha.![]()
Bu karşılaşma gibi denk bir kapışma olur.Aklı yerindeyse ikisi de kazanabilir tahmin etmesi zor.Ama Kuma robotsa İvankov gibi Jinbei alır herhalde.Jinbe vs Kuma?
Moria, Buggy.... Bu arada Sanjiyi kardeşleriyle beraber akainu bile alamaz.Jinbei Sanji'yi alamaz mı? Ahahahahahahah yahu hiç güleceğim yoktu.Jinbei Sanjiyi abileri ve babasıyla birlikte alır bana kalırsa. Şiçibukai boru değil.
![]()
Aklı başında bir Kuma olacak. Neyse bunu daha sonra tartışırız.Bu karşılaşma gibi denk bir kapışma olur.Aklı yerindeyse ikisi de kazanabilir tahmin etmesi zor.Ama Kuma robotsa İvankov gibi Jinbei alır herhalde.
Luffyle dövüşürken arada tokat yiyen Sanji mi ona denk.Bence baya bir yanılgıya düşmüşsün gerçi hater isen doğal.Ne yani her beraber dövüşen denk mi oluyor.Jinbei luffynin saldırılarını yetersiz bulan bir adam.Tayfaya hemen gelmemesinin bir sebebi var.O da güçlü olduğu için.Baştan söyleyeyim ben jimbeinin haterıyım. Ama sen adamı judge ile kıyaslıyarak beni aşmışsın. BAA da sanji ve jimbei wadatsumiye daldığında orada mangakanın vermeye çalıştığı bir mesaj vardı. Bu iki adam en kötü ihtimalle denkler. Anlayana. Jimbeinin tayfaya katılma ihtimalini düşünürsek ve monster trionun bozulmayacağını düşünürsek sanji>jimbei sonucu çıkıyor. Sen ise Germanın lideri,momun ortağı judge ile momun adamı ve güçsüz bir schi olan judge ile kıyaslıyorsun. Tebrik ederim ben bu kadarını yapamam.