Reis çok sıkı pazarlık ediyorsun. Bu durumda Jinbe'nin ısırmasına müsaade eder. Köpek dişini kesip kendine üçüncü kılıç yapar reyizYok ryuumanın kılıca da yok. 2 kılıçlı düşün.

Reis çok sıkı pazarlık ediyorsun. Bu durumda Jinbe'nin ısırmasına müsaade eder. Köpek dişini kesip kendine üçüncü kılıç yapar reyizYok ryuumanın kılıca da yok. 2 kılıçlı düşün.
Knk işte bu noktada sıkıntı var Zoronun tam gücünü göstermeden emmayı eline verdi oda. Emma ile Zoro bu kadar güçlüyse emmasız hali max bak Max diyorum cracker kadardır.Zorodan enmayı alıyorum, enmasız zoro vs jinbei oldu. Jinbei üstelik havuz kenarında şimdi ne olur ?
Tekme tokat Zoro vs Jimbei'ye gidiyor konu.Reis çok sıkı pazarlık ediyorsun. Bu durumda Jinbe'nin ısırmasına müsaade eder. Köpek dişini kesip kendine üçüncü kılıç yapar reyiz![]()
İki Kılıçla killere yeniliyordu bence yapma bunuYok ryuumanın kılıca da yok. 2 kılıçlı düşün.
Kılıçsız stil Tatsumaki yapıyordu Zoro. Ordan yürürüzTekme tokat Zoro vs Jimbei'ye gidiyor konu.
Zoro gene alır.Zorodan enmayı alıyorum, enmasız zoro vs jinbei oldu. Jinbei üstelik havuz kenarında şimdi ne olur ?
Zoro reis orada hazırlıksız yakalandı. Sürekli gülen, psikolojisi bozuk killere de acımıştı o zamanlar. İki kılıçla da iş yapar.İki Kılıçla killere yeniliyordu bence yapma bunu![]()