Şıklar benim eserim değil yalnız. Ben sadece forumda bulunan teori konularını derli toplu hale getirmek için, her gelen yeni konu açmasın diye bu konuyu açtım. İleri sürülen mantıklı bir fikir olursa onu da dahil ederim konuya.Bence Boneyin kim olduğu değil One piece dünyasına nasıl bir etki yapacak onu düşünüp onunla ilgili sansasyonel bir teori yazsan daha mantıklıydı. Yani bence yeri gelmiş biraz saçmalamışsın resmen, sırf seçenekleri artıracam diye özellikle 8. Teori çok alakasız sırf obur diye birini luffy’nin annesi yapmak çok saçma. Oburluğu meyvesinden dolayı olmaz mı yani aşırı derece enerji harcıyordur
İyi yazılmış ama ben pek böyle olduğunu düşünmüyorum. Jewelry Bonney-Zoro karşılaşması ve Marineford sonrası ağlaması bence bağlantılı. Yani orada abim öldü diye numara yaptırırken aslında Ace'in ölümüne foreshadowing yapıyor mangaka.
Gold-Silver-Scopper bağlantısı ve Jewelry ismi de iyi oturuyor, @AntiNewEra kendi Bonney teorisinde yazmıştı galiba bu bağlantıyı. Her neyse ipuçları Roger'ı gösteriyor. Babası Roger, abisi Ace bence.
Edit: Aslına bakarsan Bonney'in yaşı ile ilgili bilgiler çok da kesin olmadığından Beyazsakal bile Bonney'in abisi olabilir bu foreshadowingden gidersek. Mangaka sever böyle ters köşeleri.
Rogerin kızindan WBnin kardeşine nasıl geçebildin hayret ettim şimdi baktım da Oda Sbsde açıklamış yaşını Bonneyin. Buna göre şuan 24 yaşında oluyor. Tam Rogerin öldüğü yıl doğmuş işte. WB o sıralar 50 yaşında. Kız kardeşi çıkması pek olası gelmedi. Wbnin Anası babası en iyi ihtimalde 70lik oluyor bu denklemde.Beyazsakal'ın kız kardeşi demiştim zamanında, hala da öyle diyorum.
http://www.korsanfan.com/konu/akainu-ve-bonney-bb-marineford-arc-bm-ve-kutsal-ejderler.6764/
Şu konuya yazmıştım.
Abim öldü olayının foreshadowing olmasına bağlayarak dedim işte. Ölenler kim? Beyazsakal ve Ace. Birisi Bonney'in abisidir dedim. Mangaka da yaş konusunda çok muğlak konuştu. O sbs şöyle, atalım hemen.Rogerin kızindan WBnin kardeşine nasıl geçebildin hayret ettim şimdi baktım da Oda Sbsde açıklamış yaşını Bonneyin. Buna göre şuan 24 yaşında oluyor. Tam Rogerin öldüğü yıl doğmuş işte. WB o sıralar 50 yaşında. Kız kardeşi çıkması pek olası gelmedi. Wbnin Anası babası en iyi ihtimalde 70lik oluyor bu denklemde.
Bak mangaka yaşları yazarken direkt Bonney'i istisna tutuyor. Bonney'in yaşı 24 olmayabilir.D: Greetings Oda-chi ♡ Appearing in SBS is like a dream for me. Anyway, I have tons of questions I want to ask, but here's the one I'm most curious about, no doubt about it! Please tell me the ages and heights of the rookies ♡ I'll be waiting until the end of time P.N. Lui
O: Okay okay. This is how they were two years ago. Just add two years to those who've reappeared in the present. And go ahead and assume that their heights haven't changed. Because of her ability, Bonney's age is just an estimation.