Değil demedim. Senin bir üstünde açıkladım.Adam sanatçı
Niçin, seri sonu olup olmamasını geçtim cuk diye eşleşen üyeler var. İlla Enies Lobby tarzı olacak demiyorum ama kaptanlar aynı idealin iki farklı kolunun savunucuları. Eşleştirme fırsatını kaçırırsa Oda çok yazık eder.Ben Karasakalın tayfası ile bizim tayfanın seri sonunda birebir ve örten bir biçimde eşleşeceğini düşünmüyorum
eşleştirme bana klişe geliyor oda da bunun disina cikar muhtemelenNiçin, seri sonu olup olmamasını geçtim cuk diye eşleşen üyeler var. İlla Enies Lobby tarzı olacak demiyorum ama kaptanlar aynı idealin iki farklı kolunun savunucuları. Eşleştirme fırsatını kaçırırsa Oda çok yazık eder.
Senseye de demiştim. Luffy ve Teachin ortak bir işe girisecegi çok gösteriliyor. Mocking Townda beraber cizildiler, İmin fotoğrafları keserken yanyana resimlerin olmasında da hakeza.eşleştirme bana klişe geliyor oda da bunun disina cikar muhtemelen
Luffy ittifak yaparsa büyük küfür yer. Yapacağını da sanmıyorum.:/Senseye de demiştim. Luffy ve Teachin ortak bir işe girisecegi çok gösteriliyor. Mocking Townda beraber cizildiler, İmin fotoğrafları keserken yanyana resimlerin olmasında da hakeza.
Teachin Luffye çok büyük kazığı da yok. İttifak olabilirler
*Ace'ın ölümüne sebebiyetTeachin Luffye çok büyük kazığı da yok. İttifak olabilirler
+99999 teach ile Luffy birlik olursa Luffy'nin yeni lakabı Teach'in enayisi olsun.*Ace'ın ölümüne sebebiyet
*Ace ve Sabo ile kışkırtılma
*Mera Merayı istemek
*Babasının mekanını basma
*Shanks ile aralarında ki husumet.
Haklısın. Hiç kazığı olmamış, olacak gibi de değil.![]()
Olsun.+99999 teach ile Luffy birlik olursa Luffy'nin yeni lakabı Teach'in enayisi olsun.