Ben yeni albümlerini de çok seviyorum ama kendisi REOL'ken "mede mede" ile tanımıştım direk bağlandım, giga ve okiku ile birlikte olmasalar da projelerin içindeler, isimleri hep geçiyor.reol cok severim ama toy's factory'de kalsa daha iyiydi arka planda ne oldu bilmiyorum ama gigap ve okiku ile yaptiklari muzik cok iyiydi.
viora ile tanimistim benBen yeni albümlerini de çok seviyorum ama kendisi REOL'ken "mede mede" ile tanımıştım direk bağlandım, giga ve okiku ile birlikte olmasalar da projelerin içindeler, isimleri hep geçiyor.Senin Reol'u ilk keşfettiğin şarkı neydi?
Ağustos'ta "No Title" 10.yılı özel konseri olacak, umarım gidebilirim. Eski şarkıları da söyleyeceğini düşünüyorum. Bu yıl bir konserinde VIP KID'i söylemiş.
Viora'nın tam ismi ne ? Sadece Viora diye Google'dan aratınca temizlik malzemeleri markası çıktı daviora ile tanimistim ben
su sarki yaViora'nın tam ismi ne ? Sadece Viora diye Google'dan aratınca temizlik malzemeleri markası çıktı da![]()
24 Ekim gidiş, 8 Kasım dönüş olacak şekilde aldım biletleri ama bana uyacak bir konsere denk getiremeyeceğim gibi gözüküyor.3 Kasım Japonya'da Kültür Günü'ymüş, belki o gün güzel bir etkinlik yakalarım.
Tüh... Neyse, bu ihtiyarla takılmak sıkıcı olabilirdi.Haberim olsa giderdim.
Tüh... Neyse, bu ihtiyarla takılmak sıkıcı olabilirdi.![]()