Roronoa Zoro
Doğrudur, Akira'ya ya da Valley of the Wind'a bakman yeterli olur. Aradaki seviye farkını iliğine kadar hissedeceksin.Berserk'i beğenmiyorumki ben![]()
Doğrudur, Akira'ya ya da Valley of the Wind'a bakman yeterli olur. Aradaki seviye farkını iliğine kadar hissedeceksin.Berserk'i beğenmiyorumki ben![]()
Konusu ;Adres ver![]()
Ölümle doğan ve sadece öldürmeyi bilen bir çocuğun, aile şevkatini hissederek büyüdüğü bir grubu,sevdiği bir grubu,sevildiği bir grubu, ait hissettiği ve aile bildiği bir grubu, kendi amaçları için katleden, üstüne sevdiği kadına gözleri önünde tecavüz edip çıldırtan Griffith'i affetmiyor. İşlenişin mükemmelliğinden, çizimlerinden, karakterlerin derinliğinden bahsetmeye gerek dahi yok. Evet.Konusu ;
Kız arkadaşıma tecavüz, seni affetmeyecem Griff
Hadi ordanTürk sineması daha iyidir
' Vegeta ' gezegeninden kurtulan tek Saiyan, Dünya ya yollanıyor. Çünkü Frieza Goku'nun babası dahil tüm saiyan ırkını yok ediyor, Vegeta ve 2 kardeşinide çırağı ( Kölesi ) olarak yanına alıyor. Goku'nun hiçbirşeyden haberi yok daha bebe. Goku zamanla büyüyor gelişiyor ve dünyalı haline geliyor. Ve sonunda ırkını yok eden adamı öğreniyor bir sürü macera oluyor ve intikamını alıyor. Dediğim gibi kurulan dostluklar, espriler ve efsanevi Süper Saiyajin dönüşümünü tek geçerim. One piece deki Gear Second , Kaioken çalmasıdır. 'Ki' de haki gibi bişeydir.Ölümle doğan ve sadece öldürmeyi bilen bir çocuğun, aile şevkatini hissederek büyüdüğü bir grubu,sevdiği bir grubu,sevildiği bir grubu, ait hissettiği ve aile bildiği bir grubu, kendi amaçları için katleden, üstüne sevdiği kadına gözleri önünde tecavüz edip çıldırtan Griffith'i affetmiyor. İşlenişin mükemmelliğinden, çizimlerinden, karakterlerin derinliğinden bahsetmeye gerek dahi yok. Evet.
Biri Superman mi dedi?' Vegeta ' gezegeninden kurtulan tek Saiyan, Dünya ya yollanıyor. Çünkü Frieza Goku'nun babası dahil tüm saiyan ırkını yok ediyor, Vegeta ve 2 kardeşinide çırağı ( Kölesi ) olarak yanına alıyor. Goku'nun hiçbirşeyden haberi yok daha bebe. Goku zamanla büyüyor gelişiyor ve dünyalı haline geliyor. Ve sonunda ırkını yok eden adamı öğreniyor bir sürü macera oluyor ve intikamını alıyor. Dediğim gibi kurulan dostluklar, espriler ve efsanevi Süper Saiyajin dönüşümünü tek geçerim. One piece deki Gear Second , Kaioken çalmasıdır. 'Ki' de haki gibi bişeydir.
Berserk'ten çok daha iyi bir konusu var bana göre. Emraha bağlamıyorlar en azından.
Benim ' Opera ' da öyle çıkmıyor, sende bir sorun var' Vegeta ' gezegeninden kurtulan tek Saiyan, Dünya ya yollanıyor. Çünkü Frieza Goku'nun babası dahil tüm saiyan ırkını yok ediyor, Vegeta ve 2 kardeşinide çırağı ( Kölesi ) olarak yanına alıyor. Goku'nun hiçbirşeyden haberi yok daha bebe. Goku zamanla büyüyor gelişiyor ve dünyalı haline geliyor. Ve sonunda ırkını yok eden adamı öğreniyor bir sürü macera oluyor ve intikamını alıyor. Dediğim gibi kurulan dostluklar, espriler ve efsanevi Süper Saiyajin dönüşümünü tek geçerim. One piece deki Gear Second , Kaioken çalmasıdır. 'Ki' de haki gibi bişeydir.
![]()
![]()
Nette serilerin adının çıktığı ilk fotolar bunlar susuyorum.![]()
![]()
![]()
Doraemon Japonya'nın milli simgelerinden biridir. Bazen Disney Channel'da rast geliyorum. İçinizi ısıtabilecek hoş bir seri.Doraemon, Kochikame de çok satmış, onlar da uyduruk.