Android'de de gelmiş yav nihayet. Bayağıdır bekliyordum.Ios'ta Duolingo'ya japonca gelmiş sanırım, kullanan varsa bi yorumlasa iyi olur. Büyük ihtimal başlangıç seviyesi bir şeydir ama.
(Bu arada tabi ki İngilizce-Japonca)
Android'de de gelmiş yav nihayet. Bayağıdır bekliyordum.Ios'ta Duolingo'ya japonca gelmiş sanırım, kullanan varsa bi yorumlasa iyi olur. Büyük ihtimal başlangıç seviyesi bir şeydir ama.
Ben D derdim.Sınavlar gerçekten farklı. Kanji birleşimi verip nasıl okunduğunu soruyor. Bir de birbirine benzeyenleri koyuyorlar genelde. Örnek vereyim.
1) ゆうのう
有態
有能
有熊
有脂
İşte hangisi doğrudur diye. Ben de bir ara baştan başlayalım bari. Burada güzel kaynaklar paylaşılırsa çok faydalı olacak diye umuyorum. Doğru cevap ikincisi![]()
A ile B arasında kalmıştım ben. N3 seviyesiydi bu. O kadar kolay değildi zaten.Ben D derdim.Ama 2.tercihim B idi.
Bunu ilk mesaja ekledim. Kana okuyabilenler için baya faydalı.Kelime kasmak için bunlara bakılabilir gibime geldi: https://www.memrise.com/course/1036012/1000-most-common-japanese-words-with-audio/
1 yıllık mesaja cevap vermiş olacağım ama belki şimdi de başkalarına yararlı olur. Akebi, Obenkyo ve Takoboto en çok kullandığım programlar. Özellikle Akebi favorim.En iyi Kanji uygulaması hangisi? Tavsiyelerinizi bekliyorum.