Tamamdır mail attım. Türkçe kaynaklar arıyorum.Onun bir eğitim sitesi vardı. Hatta emin olmamakla birlikte, konsoloslukla irintiliydi.
Tamamdır mail attım. Türkçe kaynaklar arıyorum.Onun bir eğitim sitesi vardı. Hatta emin olmamakla birlikte, konsoloslukla irintiliydi.
Uygulama güzel ama ingiliççe@Sir Crocodile
@Aksakallı D.D
Kanji için Kanji Study kullanıyorum. Çok faydalı. Hem birleşik karakterler var hem de cümle içinde kullanımı var. Aynı zamanda çizim alıştırması da yapabiliyorsunuz. Kanjiyi öğrendiniz mı gerisi çorap söküğü gibi geliyor. Şaka bir yana gayet zor. Kolay dil mi varOnun dışında Kanji no Owari adlı oyunu oynamıştım. Hem Kanji öğreniyorsun hem de oyun oynuyorsun. Grameri bir siteden bakmıştım ama bulamadım. Bulursam atarım.
Çok az var Türkçe kaynakUygulama güzel ama ingiliççeŞaka maka güzel uygulama. Ama önce İngilizceyi üst seviyeye çıkarmam lazım
![]()
Türkçe başta olmak üzere, faydalı kaynaklar arıyorum. Burada da (incelenip faydalı olduğuna kanaat getirilmiş) kaynakları ilk mesajda topluyorum. Lazım olduğunda ilk mesaja bakabilirsiniz.Japonca öğrenmeye hevesliyim zamanı gelince bu konudan yararlanırım.
Japonca basit hikayeler,basit konuşmalar vs. ne varsa paylaşırsanız yararlı olur.
Google Translate sağolsun![]()
Bakarım benim de merakım var ama bakalım, dediğin gibi kolay dil yok. Dil öğrenmek uğraş isteyen bir şey.@Sir Crocodile
@Aksakallı D.D
Kanji için Kanji Study kullanıyorum. Çok faydalı. Hem birleşik karakterler var hem de cümle içinde kullanımı var. Aynı zamanda çizim alıştırması da yapabiliyorsunuz. Kanjiyi öğreniniz mı gerisi çorap söküğü gibi geliyor. Şaka bir yana gayet zor. Kolay dil mi varOnun dışında Kanji no Owari adlı oyunu oynamıştım. Hem Kanji öğreniyorsun hem de oyun oynuyorsun. Grameri bir siteden bakmıştım ama bulamadım. Bulursam atarım.
Dediğim gramer sitesini koymuşlar başa. Gayet faydalı bir sitedir. Türkçe olması da güzel bir şey.
Bakarım benim de merakım var ama bakalım, dediğin gibi kolay dil yok. Dil öğrenmek uğraş isteyen bir şey.![]()
Lise sona gelen biri bile anca 2000 tane biliyormuş diye duymuştum. Ama dediğin gibi türkçe kaynak pek yok. O yüzden iyi düzey ingilizce şart bana göre.Çok az var Türkçe kaynakUygulamada 6000 üstü Kanji var. Birleşik halleri hariç ama hepsi gerekmiyor. 2000 tane yeterli üst düzey Japonca için.