Yanlış hatırlamıyorsam Doflamingo Jack'i alır diyen biri vardı. Jack de ışık görmemişEn ezici anketlerden birisi olmuş sanırsam. Millet Jack'i küçümsüyordu ama Kraker fikirleri değiştirmiş gibi duruyor.

Yanlış hatırlamıyorsam Doflamingo Jack'i alır diyen biri vardı. Jack de ışık görmemişEn ezici anketlerden birisi olmuş sanırsam. Millet Jack'i küçümsüyordu ama Kraker fikirleri değiştirmiş gibi duruyor.
Dof vs Cracker ve Jack vs Cracker konularına bakarsan forumun genel görüşü net olarak.Dof>Jack>KIRAKER kısaca JACK![]()
Bir kişi mi? Ben en az 10 kişi sayarımYanlış hatırlamıyorsam Doflamingo Jack'i alır diyen biri vardı. Jack de ışık görmemiş![]()
Ben yazacaktım. +1 Araya bir yere de Fuji yazabiliriz.Dof>Jack>KIRAKER kısaca JACK![]()
Forumun genel görüşü beni bağlamaz ... :SDof vs Cracker ve Jack vs Cracker konularına bakarsan forumun genel görüşü net olarak.
Jack>>>Cracker>>>Dof
Bir kişi mi? Ben en az 10 kişi sayarım![]()
Sorarsan ben de Dof'u o seviyenin adamı olarak görüyorum. :/ Aman neyse, bu konuya Dof bulaşmasın bari.Yanlış hatırlamıyorsam Doflamingo Jack'i alır diyen biri vardı. Jack de ışık görmemiş![]()
Benim açımdan da senin görüşün beni bağlamıyor napacaz peki?Forumun genel görüşü beni bağlamaz ... :S
Bağlamasın zaten .sBenim açımdan da senin görüşün beni bağlamıyor napacaz peki?
Neyse gece çok sitresli ve atarlı oluyorum. Bana bulaşmayın :S
Bağlamıyor zatenBağlamasın zaten .s