Sanji'nin en adam akıllı dövüşünü gerçekleştirdiği kişi. Kötü gibi kötü. Sempatim var bu herife karşı. Eline sağlık Smoker.![]()
+1Sanji bunun karşısında karizmayı tavan yapmıştı, ah ne günlerdi.

Sanji'nin en adam akıllı dövüşünü gerçekleştirdiği kişi. Kötü gibi kötü. Sempatim var bu herife karşı. Eline sağlık Smoker.![]()
+1Sanji bunun karşısında karizmayı tavan yapmıştı, ah ne günlerdi.
Blueno'nun böyle dediğini unutmuşum. Bence dünya hükümeti en azından bunu deneyerek bir şeyler öğrenmiştir.- Jabra iki Şeytan Meyvesi yiyenin içinde şeytanların savaşarak kişinin bedeninin patlayacağını söylemiştir. Ancak bu tamamen kendi düşüncesidir. Zaten Blueno, Şeytan Meyvesi kullanıcılarının bir meyve daha yemekten korktuklarını, bu yüzden de iki meyve yemenin nasıl sonuçlanacağının henüz bilinmediğini söylemiştir.
uh korkutucu bir durum buSanji'yi sevmediğim gibi rakiplerini de sevmiyorum. Öyle bir etkisi var Sanji'nin. Jyabura'yı da sevmem. Sinir bozucu bir herif. Kabiliyetsizin de önde gideni.
Sanji'nin sevdiğim tek rakibi Queen sanırım![]()
nasıl bi obsesifliktir bu.Sanji'yi sevmediğim gibi rakiplerini de sevmiyorum. Öyle bir etkisi var Sanji'nin. Jyabura'yı da sevmem. Sinir bozucu bir herif. Kabiliyetsizin de önde gideni.
Bon Clay'e ayıp oldu.Sanji'yi sevmediğim gibi rakiplerini de sevmiyorum. Öyle bir etkisi var Sanji'nin. Jyabura'yı da sevmem. Sinir bozucu bir herif. Kabiliyetsizin de önde gideni.