Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

İzlediğiniz Son Film

Filmin bütün mesajı da son sahnede saklı, klişe ama gene izletti, idare eder.

🎬 Film: Anora
🎞 Yönetmen: Sean Baker
📅 Yıl: 2024
Konusu: Anora, ailelerinin isteği dışında evlenmeye karar veren bir çiftin hikayesini konu ediyor. Anora, Brooklyn’de seks işçisi olarak çalışan genç bir kadındır. Onun hayatı, Rus oligarkının zengin oğlu Ivan ile tanışıp, aşık olmasıyla bambaşka bir hal alır. Ancak aileleri bu ilişkiye karşıdır ve ikili ailelerinin isteği dışında evlenmeye karar verir. Ebeveynleri kaçınılmaz olarak bunu öğrendiğinde, evliliğin iptal edilmesini sağlamak için çiftin peşine bir rahip ve iki hayduttan oluşan alışılmadık bir üçlü gönderir. Ama sonunda Ivan’ın anne ve babası konuyu açıklığa kavuşturmak için New York’a doğru yola çıkarlar.

Masumiyet (1997)

Haluk Bilginer ne oynamış öyle. Böyle oyunculuklara ayrı bir hastayız. Yıllarca Memduh Başgan olarak tanıyıp sevdiğimiz Güven Kıraç'ı ise, o sıralar 29 yaşında iken tam tersi bir rolde görmek ilginç oldu. O da keza harika bir performans göstermiş.

Zeki Demirkubuz pek sempatik baktığım birisi değildi açıkçası holigan, kaba saba çıkıntı bir kişiliği olması sebebiyle. Sinemacılığıyla ilk defa tanıştım. Hoşuma gitmedi dersem yalan olur gerçekten sağlam bir film çıkarmış, hele ki daha 35'inde bile değilken.

Film özünde insanların birbirinin hayatını nasıl mahvedebileceğini konu alıyor diyebilirim; çok sevmek, sevilmek bir noktada insanı felakete sürüklüyor. Tabii yanlış insana bulaştıysanız. Bulaşmasanız da gerçi hayatınız yine mahvolabiliyor. Ben pek "karşılıksız aşkın erkeği mahvetmesi" olarak okumuyorum bu filmi. Genel olarak öyle bakılıyor ancak film çok daha geniş yelpazeden bakıyor meseleye. "İnsan" olarak bakıyor.

Uykusuz bir öğle vakti izleyip etkilendiğim bir film oldu diyebilirim. Geçmişini anlatan Kader filmini de izlemeyi düşünüyorum bir ara.

babam ve oğlum: beklediğimden iyiydi, ne yalan söyleyeyim normalde çocuk dramaları beni niyeyse çok etkilemiyor, bizde de çok var bu; ayla, yedinci koğuştaki mucize falan, o yüzden beklentim düşüktü ve muhtemelen milletin ağlayarak izlediği son sahneleri daha duygusuz bir şekilde izledim, ama dediğim gibi etkilendiğim bir film oldu oyuncular da oldukça iyiydi

love letter (1995), bu yıl izlediğim ilk, genel olarak ise izlediğim ikinci iwai filmi, durgun bir film gibi görünse de beni baya etkiledi, bu yıl muhtemelen en az 3 tane daha iwai filmi izleyeceğim

Öfke üzerine 6 hikaye, Gabriel Pasternak adlı efsane bir karakteri bulunduruyor. Sadece 6 dakika ismi geçen bal porsuğu gibi bir adam. :)

🎬 Film: Relatos salvajes
🎞 Yönetmen: Damián Szifron
📅 Yıl: 2014
Konusu: Asabiyim Ben, öfkenin iliklere işlediği, dengenin her daim hassas olduğu bir toplumda, aşkların, nefretin ve intikam duygusunun hüküm sürdüğü birbirinden bağımsız kişilerin öykülerini anlatıyor. Satın alınan şereflerin gölgesinde, insanlar kanunlar karşısında çaresiz ve öfkeli olduğu bir dünyaya ait altı farklı hayat hikayesi dikiyor karşımıza. Yolsuzluğun ve yozlaşmışlığın hüküm sürdüğü bir ülkede,kana bulanan muhteşem düğünler, ölüme yürüyen danslar,telleri iyiden iyiye gevşeyen sinirler ve buyoldan çıkmışlığı tasvir eden "eğlenceli" öyküler! Arjantin yapımı "Hermanos y Detectives" dizisiyle tanınan Damian Szifron, tam 8 yıl aradan sonra Relatos Salvajes (Wild Tales) ile bu kez sinema dünyasına dönüş yapıyor. Film, Buenos Aires ve çevresinde yaşanan altı farklı hayat hikayesini beyazperdeye taşınıyor.

love letter (1995), bu yıl izlediğim ilk, genel olarak ise izlediğim ikinci iwai filmi, durgun bir film gibi görünse de beni baya etkiledi, bu yıl muhtemelen en az 3 tane daha iwai filmi izleyeceğim
Kış aylarında izlemek için çok iyi bir seçim olmuş Murray.:) Yönetmenin şimdiye kadar üç filmini izledim, en sevdiğim Love Letter oldu. Çekim yapılan yerler, replikler, filmdeki o yumuşak melankolik atmosfer falan, hepsini uzun uzadıya övebilirim. :utan: Yer yer tempo düştüğü için sıkıcı bulanlar olabilir, benim açımdan idealdi valla.

Kış aylarında izlemek için çok iyi bir seçim olmuş Murray.:) Yönetmenin şimdiye kadar üç filmini izledim, en sevdiğim Love Letter oldu. Çekim yapılan yerler, replikler, filmdeki o yumuşak melankolik atmosfer falan, hepsini uzun uzadıya övebilirim. :utan: Yer yer tempo düştüğü için sıkıcı bulanlar olabilir, benim açımdan idealdi valla.
ben de sevdim baya, kolayca en sevdiğim filmler arasına girdi, bence de yavaşlığı oldukça idealdi 2 saat hiç sıkılmadan izledim, sonu da iyiydi bir yandan resmin, mektubun yıllar boyunca fuiji'ye(kadın) ulaşmaması beni üzdü bir yandan da yıllar sonra da olsa, çoktan vefat etmiş de olsa, duyguların başka bir insana bir şekilde ulaşabilmesi hoşuma gitti

lily chou chou izlediğini biliyorum 3.film hangisi

ben de sevdim baya, kolayca en sevdiğim filmler arasına girdi, bence de yavaşlığı oldukça idealdi 2 saat hiç sıkılmadan izledim, sonu da iyiydi bir yandan resmin, mektubun yıllar boyunca fuiji'ye(kadın) ulaşmaması beni üzdü bir yandan da yıllar sonra da olsa, çoktan vefat etmiş de olsa, duyguların başka bir insana bir şekilde ulaşabilmesi hoşuma gitti

lily chou chou izlediğini biliyorum 3.film hangisi

Aynen, öteki de A Bride for Rip Van Winkle idi. 6 bölümlük dizi gibi bir şeyi de var galiba, onu bilmiyorum da 3 saatlik Iwai filmini izledim ben.

Kader (2006)

Masumiyet'deki Bekir rolünü bu sefer Ufuk Bayraktar canlandırıyor. Gerçekten efsane oynamış. Ne adam ya, ne adam ya. Haluk Bilginer'i aratmamış pek. Türk sinemasında unutulmaz karakterlerden biri gerçekten Bekir.

Masumiyet kadar vurucu değil ancak meşhur tirad'ta Bekir'in anlattıklarını ilk elden görmek de güzel bir deneyim. Yanlış bir insana duyulan saplantı hem kişiyi hem de çevresindekileri mahvediyor.

Uzun zamandır film izlemiyordum (En son izlediğim üç film Hotaru no Haka, Paprika ve Shicinichi Samurai) art arda iki film izlemiş oldum bu hafta. Belki bakarsın devam ederim.

Zeki Demirkubuz bir daha izler miyim bilmiyorum, şahsen kişiliğini sevmediğimi söylemiştim ancak sinemacılığı iyi gerçekten.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık