Komik değilsin be kardeşim samimiyetsiz olan sensin kudurmuşsun ama bak hala seninle dalga geçiyorum ayağına giriyorsun. Mesaj atmayacaktım ama ağır hakaret ettiğini düşünüyorum o yüzden yazdım. Ben mesajımda anne derken gerçekten kalabileceğin çok bir zor durumdan bahsetmiştim sen ise bildiğin dalga geçmek için yazmışsın. O yüzden
@Smoker attığımız mesajları okur musun en baştan eğer ben uygunsuz şeyler kullanmışsam beni banlarsın bana normal geliyor şuan da tartışma sırasındayımy a ondan herhal de yarın bi daha bakarım kendi yazdıklarıma. Ama arkadaşın son mesajında kasıtlı ağır hakaret ettiğini düşünüyorum bir incelersen sevinirim.
Kendi ananı sok o zaman böyle bir varsayıma sıkıntın yoksa, sonra gelip burada ağlama. Bebeye bak yaGeçin bu işleri baba ya sen şu an evinde hiç kimse hakkına gasp etmeden takılıp, edebiliyorsan bu kurallar sayesinde götünü kollayan hukuk sayesinde. 5 lira hakkın yense 3 gün uyayamazsın en küçük şey de hakkını aramak için denemediğin baş vurmadığın şey kalmazken burada çok normal kayıkçı da canının istediği şeyi ister diyebiliyorsun. Sana son kez bir soru soracağım farazi bir örnek dahada uzamasın tartışma yemek yicem. Annenin hastalıktan öleceğini düşün dürüst ol ama bana laf ebeliği yapma adam gibi cevap ver. Piyasada da bunun ilacı bulunmuş olsun. Adam sana gelip diyor ki veririm ancak annen iyileştikten sonra benimle yatacak. Sende diyorsun ki abi bak gözünü sevim varımı yoğumu veririm gözünü seveyim diyorsun yok diyor benim şartım bu ilacı ben buldum ben istediğim şekilde veririm ancak. Eğer sen dersen ki abi adam isteyebilir çok normal ilaç onun o da ilacı yaparken çok yoruldu tek karşılığı da bu, bu da onu kötü yapmaz de ben de samimi olarak söylüyorum yanıldığımı kabul edeceğim. İnsanlar yanılır yanlış bir şey değil bu . Yanlış düşünüyorumdur demek ki hata yapmışımdır.