İnsanların kişilikleri ile zevkleri tamamen farklı şeylerdirAynı yaklaşmıșız şaşırdım he, pek görülür bir şey değil.
Neden peki?

İnsanların kişilikleri ile zevkleri tamamen farklı şeylerdirAynı yaklaşmıșız şaşırdım he, pek görülür bir şey değil.
Neden peki?
Bilge adam adı üstünde bilge. Hangi bilge kalbinin sesini dinle der ki? Onun geleceğini öngörüp ona göre kızı yönlendirmesi gerekirdi. Bana göre yanlış tavsiye veriyor ve sonucunda bu olaylar silsilesi doğuyor. Kayıkçı ise çıkarcı puştun teki. Çıkarcı insanları sevmiyorum, o sebepten. Medeni eleman ise sakadatsizliği temsil ediyor bana kalırsa. Sadakat benim için başta gelen etik değerlerden biri, o yüzden. Vahşi elemanın bir suçu yok bence. Adam vahşi sonuçta? Kızı da koyacak bir yer bulamadığım için sona koydum :dAynı yaklaşmıșız şaşırdım he, pek görülür bir şey değil.
Neden peki?
Kayıkçı olaya sebebiyet verendir ilginç yorum, duymamıştım. Farklı yaklaşım.Bilge Adam>Kız>Medeni adam=Vahşi Adam=Kayıkçi.
Kayıkçı bu olaya sebebiyet veren kisidir.
Vahsi Adam dogasinda dolayi vahsi oldugu icin.
Medeni Adam medeni olamadigi icin.
Kayıkçı yavşaklık yaptığı için en kötü olandır. Çünkü masum bir kızın duygularından faydalanmak ister. Zorlamıyor gibi görünse de, aslında kendi zevki için kızı soyunmaya mecbur bırakıyor.Aynı yaklaşmıșız şaşırdım he, pek görülür bir şey değil.
Neden peki?
Kayıkçı , kıza o şartı koşmayip, bir sey demeden goturse vahsi adam "vahsilesmeyecekti", medeni adam da kızı sevebilirdi.Kayıkçı olaya sebebiyet verendir ilginç yorum, duymamıştım. Farklı yaklaşım.
Evet bilgenin tavsiyesi bayağı yavan kalıyor ama bilge sonuçta ve bazen en yavan basit noktalar en hakikidir, o yüzden deyip zorlamakta istemiyorum...Bilge adam adı üstünde bilge. Hangi bilge kalbinin sesini dinle der ki? Onun geleceğini öngörüp ona göre kızı yönlendirmesi gerekirdi. Bana göre yanlış tavsiye veriyor ve sonucunda bu olaylar silsilesi doğuyor. Kayıkçı ise çıkarcı puştun teki. Çıkarcı insanları sevmiyorum, o sebepten. Medeni eleman ise sakadatsizliği temsil ediyor bana kalırsa. Sadakat benim için başta gelen etik değerlerden biri, o yüzden. Vahşi elemanın bir suçu yok bence. Adam vahşi sonuçta? Kızı da koyacak bir yer bulamadığım için sona koydum :d
Ters yazmışsın o zaman. En iyiden en kötüye denmişti, sen en kötüden en iyiye demişsin.Kayıkçı yavşaklık yaptığı için en kötü olandır. Çünkü masum bir kızın duygularından faydalanmak ister. Zorlamıyor gibi görünse de, aslında kendi zevki için kızı soyunmaya mecbur bırakıyor.
Medeni adam olayın nasıl meydana geldiğini görüyor, buna rağmen akli bir hamle yapmak yerine, fevri bir hareket yaparak, kızı ortada bırakıyor. Kendisi için yapılan fedakarlığı boşa çıkarıyor.
Bilge adam tam bir etliye sütlüye karışmayan bir profil çiziyor. Akıl vermesi gerekirken, vermiyor.
Kız duygularına yenik düşüyor, yapmaması gereken bir hata yapıyor ve bedelini ağır şekilde ödüyor.
Vahşi adam içlerinde en masum olanı, çünkü adam vahşi. Yaptığı hareketin arkasında bir mantık ya da kötülük yok, belki yaptığı şeyin kötü olduğunun bile bilincinde değildir.
Yok katılmıyorum buna ben. Vahşi adamın yaptığına bir mazeret olamaz kayıkçı. Kayıkçı bir bedel öne sürüyor. Bedeli iyi kötü tartışılır tabii.Kayıkçı , kıza o şartı koşmayip, bir sey demeden goturse vahsi adam "vahsilesmeyecekti", medeni adam da kızı sevebilirdi.
He medeni adamın Kayıkcı'dan bir farkı yok ama neyse.
Hayatta en hakiki mürşit ilimdir.Evet bilgenin tavsiyesi bayağı yavan kalıyor ama bilge sonuçta ve bazen en yavan basit noktalar en hakikidir, o yüzden deyip zorlamakta istemiyorum...