Potansiyel olarak ne atabileceğimi biliyordun yani?Senden de zaten tam da böyle bir şey beklenirdi,yazık.

Potansiyel olarak ne atabileceğimi biliyordun yani?Senden de zaten tam da böyle bir şey beklenirdi,yazık.
Savunduğun şeyden sonra şaşırtmadı,ne yalan söyleyeyim.Potansiyel olarak ne atabileceğimi biliyordun yani?![]()
Bir insanın veyahut insanların davranış biçimleri ilerideki davranışlarına bir ihtimal yaratır diyorsun yani, hmm. Sanki bunu tanımlayan bir kelime vardı neydi o?Savunduğun şeyden sonra şaşırtmadı,ne yalan söyleyeyim.
Önyargı.Bir insanın veyahut insanların davranış biçimleri ilerideki davranışları için olumlu/olumsuz fikir oluşturabilir diyorsun yani, hmm. Sanki bunu tanımlayan bir kelime vardı neydi o?
Yargı ile önyargı arasındaki çizgiye de yollayabilirim çelengi istersenÖnyargı.
İnsanlar senin gibi düşünmediklerinde onlara bunu mu yapıyorsun ?Yargı ile önyargı arasındaki çizgiye de yollayabilirim çelengi istersen![]()
Yoo, direkt bu konuda benimle aynı fikirde olmayanlarla nasıl tartıştığımı görebilirsin. Kendini beğenmişlere, tepeden bakanlara davranışım farklı tabii. Çiçeğimizi uzatalım da iyice küsmesinler.İnsanlar senin gibi düşünmediklerinde onlara bunu mu yapıyorsun ?
Konu hakkında tartışmaya açık olmadığımı belirttiğim için kendini beğenmiş ve tepeden bakan olmuşum,peki madem ne diyelim.Yoo, direkt bu konuda benimle aynı fikirde olmayanlarla nasıl tartıştığımı görebilirsin. Kendini beğenmişlere, tepeden bakanlara davranışım farklı tabii. Çiçeğimizi uzatalım da iyice küsmesinler.
Bunun tartışmaya açık bir konu olduğunun düşünülmesine bile inanamıyorum şu anda.
Tepeden bakma nedir diye sözlüğü açsam şuna yakın bir şey çıkar herhalde.Konu hakkında tartışmaya açık olmadığımı belirttiğim için kendini beğenmiş ve tepeden bakan olmuşum,peki madem ne diyelim.
Evet,benim düşüncelerime göre tartışmaya açık olmayan bir konunun tartışmaya açınılmaya çalışılmasına şaşırdığım için tepeden bakan biri oluyorum,garip hakikaten şu yorumlama tarzı.Tepeden bakma nedir diye sözlüğü açsam şuna yakın bir şey çıkar herhalde.