Kenshiro 10 Ara 2022 #34 Aang dedi ki: Ben yarın 4 gibi Kadıköy'de olacağım gelenle görüşürüz. Genişletmek için tıkla ... Nerede buluşuruz?
Aang dedi ki: Ben yarın 4 gibi Kadıköy'de olacağım gelenle görüşürüz. Genişletmek için tıkla ... Nerede buluşuruz?
Kral 10 Ara 2022 #35 aslında buluşma saatleri erken olsa daha iyi olmaz mı daha çok vakit kalır, akşam olunca işler karşı yakadan gelen için çok zorlaşıyor misal 4 te buluşulsa 6 da çıkılsa 1 saatte köprüyü anca görürsün gibi.
aslında buluşma saatleri erken olsa daha iyi olmaz mı daha çok vakit kalır, akşam olunca işler karşı yakadan gelen için çok zorlaşıyor misal 4 te buluşulsa 6 da çıkılsa 1 saatte köprüyü anca görürsün gibi.
Mihawk 10 Ara 2022 #37 Medcezir dedi ki: Ben bir daha katılmam aga. Genişletmek için tıkla ... Niye, bir sorun mu oldu?
Mihawk 10 Ara 2022 #39 Medcezir dedi ki: Sorun yok. Genişletmek için tıkla ... Mesajın yanlış anlaşılabilir. Üyelerle sorun yaşadığını düşündüm.
Medcezir dedi ki: Sorun yok. Genişletmek için tıkla ... Mesajın yanlış anlaşılabilir. Üyelerle sorun yaşadığını düşündüm.
Medcezir 10 Ara 2022 #40 Mihawk dedi ki: Mesajın yanlış anlaşılabilir. Üyelerle sorun yaşadığını düşündüm. Genişletmek için tıkla ... Üyelerle bir sorunum yok. Yanlış anlaşılmasın.
Mihawk dedi ki: Mesajın yanlış anlaşılabilir. Üyelerle sorun yaşadığını düşündüm. Genişletmek için tıkla ... Üyelerle bir sorunum yok. Yanlış anlaşılmasın.