Tanışcaz mamicim. Keko ve shakan arkamdan salladıysa tam tersiyim hdkshsiBu buluşmada nasip olmadı denk gelmek kader bizi bir tanıştırmadı hep merak.
Tanışcaz mamicim. Keko ve shakan arkamdan salladıysa tam tersiyim hdkshsiBu buluşmada nasip olmadı denk gelmek kader bizi bir tanıştırmadı hep merak.
Yok be sallama yok genelde anime siyaset bir kaç forum ile ilgili konuşmaTanışcaz mamicim. Keko ve shakan arkamdan salladıysa tam tersiyim hdkshsi
Tabii unutur muyum. Aklımda.Seninle oturacağız unutma
@Müsteşar Kemal sek erkek resmen. Tam bir alfaŞekilsin karşim. @Müsteşar Kemal mevzu olursa fotonu gösterip bu adam benim dayım dicem bundan sonra. @Shakan sana da kaslı diyoz az bas kardeşim yeni neslin mamisi olcan sözde
Öyle ya yanında beta kalacağımı hissediyorum. Ses tonu tip karizma vücut tüm statları son seviye adamın hsksjsks@Müsteşar Kemal sek erkek resmen. Tam bir alfafizik var karizma var bıyık var.
Ben bir gördüm. Soğan erkeği gibi hissettim kendimi.Öyle ya yanında beta kalacağımı hissediyorum. Ses tonu tip karizma vücut tüm statları son seviye adamın hsksjsks
Biri soldan sağa adları yazabilir mi?Buyrun foto.
![]()
Müsteşar, Ang, Keko, Onur, Artyomdh, Crowley, Shakan, Kenşiro, King of HellBiri soldan sağa adları yazabilir mi?
Çakı gibi adamsın la sen nasıl başardın öyle hissetmeyi. .dBen bir gördüm. Soğan erkeği gibi hissettim kendimi.![]()