Kujaların özelliğiTelefondan giriyorum
Peki,o adadakilerin çoğunda haki olduğu düşüncesi sana mantıklı geliyor mu?
Seride irade sonsuzdur,irade yaşar tarzı şeyler kullanılıp duruyor![]()

Kujaların özelliğiTelefondan giriyorum
Peki,o adadakilerin çoğunda haki olduğu düşüncesi sana mantıklı geliyor mu?
Seride irade sonsuzdur,irade yaşar tarzı şeyler kullanılıp duruyor![]()
Margauritte falan kulanması haki bilen bir kabile sonuçta cok azda olsa o gücü uyandırabilmiş olabilirler.Aslında o isimli kılıçların güçlü olmasının sebebi haki yüklenmiş olması olabilir.
Ya Margauritte ve diğer kızlar haki kullanıyor,ya kılıçlara haki yüklenmiş önceden.Hangisi mantıklı?
sadece bu ikisi ise değişen birşey yok demektir.Buggy, Demalo Black...
garp harbi istisna bunu kaçırmışım diğerleri durumu değiştirmiyor zaten.örgütün başı demiştim lucci cp9 başıydı spandam ise hükümetin atadığı şefti.zaten lucci spandam ilişkisi ortada.smoker loguetownda en rütbeli adamdı zaten.CP9.... Garp...
Ve bir çok denizcide aynı durum var. Smoker zamanında En Güçsüz denizde çok büyük rütbesi olamayan bir denizciydi bir tık üstünü rahat alırdı...
Haklısın ama öyle derin mantık aramamak lazım o adada çünkü yıllardır orada yaşıyorlarmış hiç biri erkek görmemiş neredeyse. Nasıl çoğalıyorlarEğer haki öğretilebilen bir şey olsa,niçin CP9 haki bilmiyor?Ayrıca Coby nasıl haki uyandırdı?Bence yetenek olan hakiyi uyandırmak.O mesele.Bilmiyorum bir adada niçin her karının haki bilmesi gerektiği.Yani sence mantıklı mı koca dünyada o kadar haki bilen kişilerin bir yerde toplanmış olması...
Mystic@
Eklenebilecek hakiyi kontrol etmek için kullanıcı güç harcıyordur mutlaka.Önceki mesajlarında öyle bir şey demedin deme çünkü sen diyince aklıma geldi.Evet cidden mantıksız olurdu o dediğin şey.Muhtemelen ekleyen kişi belli bir güç harcıyordur ge Hancockta adadakiler için bu gücü sağlamış olabilir
Mesela amazonda olsun,afrikada olsun ne kabileler var zoologlaron bilim adamlarının bilmediği şeyleri yüz yıllardır biliyorlar.Kuja zaten dışa kapalı bir ada.Senin o adada ayakta durman için güçlenmen şart.Diğerleri haki biliyor seninde öğrenmen lazım.İlla uyandırmak için duygusal patlama şart denmedi.Gördüklerimiz o.Ama dışa kapalı bir kabilede illa ki bu güç için bir formül bulmuşlardır ki bulmuşlar hepsi biliyor.Dünya ile ne kıyaslıyorsun.Bahsedilen k.haki ve b.haki.H.haki değil ki.Eğer haki öğretilebilen bir şey olsa,niçin CP9 haki bilmiyor?Ayrıca Coby nasıl haki uyandırdı?Bence yetenek olan hakiyi uyandırmak.O mesele.Bilmiyorum bir adada niçin her karının haki bilmesi gerektiği.Yani sence mantıklı mı koca dünyada o kadar haki bilen kişilerin bir yerde toplanmış olması...
Mystic@
Eklenebilecek hakiyi kontrol etmek için kullanıcı güç harcıyordur mutlaka.Önceki mesajlarında öyle bir şey demedin deme çünkü sen diyince aklıma geldi.Evet cidden mantıksız olurdu o dediğin şey.Muhtemelen ekleyen kişi belli bir güç harcıyordur ge Hancockta adadakiler için bu gücü sağlamış olabilir