Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Issho vs. Inuarashi & Nekomamushi

Sizce kim kazanır?

• Kullanılan toplam oy
    145
Tamam Neko ve İnu Jacka karşı zorlanmış olabilirler fakat ikisi birlikte saldırsa yine yenme şansları vardı ve Jack üstün dayanıklılığıyla baş edebildi.
Fujitora gözlem hakisi ve şeytan meyvesi sayesinde dayanabilir fakat Neko ve İnu ikilisi farklı yönlerden tüm güçlerini kullanırsa Fujitora yenilebilir.
Dükleri hafife almayın.
Bu Jack'e karşı zorlanma olayı nerde geçti ya :S Arada başkaları da diyordu.

karolla

ikisi de fiziksel dövüşçü. fuji delici kaplanla oradan oraya fırlatıp durur. çarptıkça zarar görürler zaten logia olmadıkları için. meteoru var yer çekimi var, kılıç ustalığı var. 2si birden bile zor bence.

Kardeşim güzel vs. konusu tebrik ederim. Belirttiğin notlar ışığında Fujitora alır dedim. İkisi birlikte daimi olarak mücadele etselerdi o zaman İnu ve Neko ikilisi alırdı ama şu halde Fuji reyiz affetmez.

Senin Mihawk'ı bak yem edecekler Weevil'e. Son sayıdan sonra merak ediyorum aslında yorumunu?
Kardeşim uzun zamandır ilgilenemiyorum One Piece'le biliyorsun. Son bölüm çok iyiymiş fakat son çıkan 4-5 bölümü tekrar okumam gerek. O da ne zamana olur bilmiyorum. Şu an imkanlar kısıtlı bakamıyorum pek. Ama Vampir'i yedirmeyiz hiçbir zaman. Bu böyle biline :)

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık