Amacını bilmezmiyim sanıyorsun hele copy paste yaptıktan sonra.Çok kolay yemleniyorsunuz ya ahahahaha![]()

Bana iyi bir ilan panosu olduğun için yazıyorum sadece maksat bahane olsun.

Amacını bilmezmiyim sanıyorsun hele copy paste yaptıktan sonra.Çok kolay yemleniyorsunuz ya ahahahaha![]()
Olsun ben istediğimi aldım ve gidiyorumAmacını bilmezmiyim sanıyorsun hele copy paste yaptıktan sonra.
Bana iyi bir ilan panosu olduğun için yazıyorum sadece maksat bahane olsun.![]()
Plan falan önemli değil de. Sonuçta karakterler düşündüklerini planladıklarını yapamayabiliyor.Tamam teke tek de ben Fuji'nin Dofu alıcağını zaten söylüyorum. Ama öyle çok basit alamaz. Ki Dof tüm bu olaylar bittikden sonra bide Fuji yi almak için plan yapıyor. Öyle aralarında uçuk bir fark olsa zaten Dof hiç planda yapmazdı akıllı bir adam Dof.
Hard Hancock fanıyım doğru. Amiral gücündedir demedim Aokiji'yi yener diyorum. Ki hala da iddia ediyorum fakat Aokiji'yi yenmesi demek amiral gücünde olduğu anlamına gelmez. gücünden etkilenirsen, şehvet duygularına sahip biriysen yenmez imkansız. Mesela akainu toz duman eder Hancock'u, keza Kizaru, Fuji, Garp'da öyle.Ben seni Hancock sever biri olarak biliyordum, gücü de amirale yakındır diyen sen değil misin