O zaman millenicom veya netspeede seç derim.95 mbit gösteriyor, beklediğimden iyi çıktı. Zamanı gelsin bakalım. Daha mahkumum 3 ay. Saat beşi geçtiği gibi hız düştü yine![]()
O zaman millenicom veya netspeede seç derim.95 mbit gösteriyor, beklediğimden iyi çıktı. Zamanı gelsin bakalım. Daha mahkumum 3 ay. Saat beşi geçtiği gibi hız düştü yine![]()
Hizmet vermiyormuş buraya fakat ''Hizmete açılacak'' denilen 5 ilçede bizim ilçe de var. Kullan da bir kaç ay ona göre bende geçebilirim. Mayıs da falan da benim taahhüt bitecek.Benimki de 63 gösteriyor. Nisan'da taahhüt bitecek. FixNet'e geçeceğim.
Turkcell ise aldigin firma mavi noktaya gidip (ana bayii) telefon parasının tamamını ödeyip geçebilirsin başka hatta dostum. Sakin kafana göre geçiş yapma tel.parasi +taahhüd + caza parasını hepsini tek faturada kesip gönderirler.Diger sebekelr için prosedür nasıl bilmiyorum ama en garanti müşteri hizmetlerini arayıp sorman.24 ay taksitli bir telefon borcunuz var diyelim, iki sene de taahhüt var. Başka firmaya geçmenin hiçbir yolu yok mu bu durumda? Yani Taahhüt geçtiğimiz firma tarafından ödendi diyelim. Sadece telefon borcuyla yırtabileceğimiz bir yol var mı?
66 mbps gösteriyo ama şuan 72 mbps ile kullanıyorumhttps://internetaltyapisorgulama.com/altyapi/abone/fiber-nerede.html Şuradan altyapını sorgula istersen ona göre seç.