Superonline kullanıyorum zaten kankiBence ya Vodofane yada Superonline geç.

Superonline kullanıyorum zaten kankiBence ya Vodofane yada Superonline geç.
Ben araştırmadan bir işe girmem genelde. Özellikle çok fazla piyasa da bilinmeyen firmalar konusunda iki kat dikkat ederim çünkü büyük firmalar da sıkıntılarını halledebilecek çok fazla yer varken küçük firmalar da daha az yer bulunuyor.FixNet dene.
Kullanan arkadaşlar çok memnun. Özellikle müşteri hizmetleri iyi çalışıyor diyorlar. İnternette de aradım, öyle aşırı olumsuz yorumlarla karşılaşmadım.Ben araştırmadan bir işe girmem genelde. Özellikle çok fazla piyasa da bilinmeyen firmalar konusunda iki kat dikkat ederim çünkü büyük firmalar da sıkıntılarını halledebilecek çok fazla yer varken küçük firmalar da daha az yer bulunuyor.
Tavsiyeniz için teşekkürler. Taahhüt'üm biter bitmez dediğiniz firmayı araştıracağım eğer araştırmalarımdan tatmin olursam geçerim. Bu zamana kadar sizin aldığınız hizmet veyahut düşüncelerinizi takip edeceğim.
Turk.net genelde çok olumlu yorumlar almış ama ben 2 yıl kullandım ttnetten çok daha kötü bir tecrübe yaşadım.2014-18 arası ttnet fiber kullandın 35 mbit. O yıllar arasında klasikleşmiş ttnet'e lanet okumayı bıraktım neredeyse. 4 yılda hemen hiç sorun yaşamadım ve hız da yerli yerindeydi. Online oyun falan oynamıyordum ama çok fazla indirme/yükleme yapıyordum.
35 mbit 150gb akn ile 16 mbit ve 70 lira. Bana sorarsanız yine fazla ama genel şartlara göre iyiydi. Bir de şimdiki şartlara bak. 4mbit internet satıyorlar utanmadan. Bir de hızlı kategorisine almışlar ve yine aynı fiyatı biçiyorlar.
Şu an kullanmıyorum evde. ama kullansam bile bu saatten sonra asla ttnet veya kablo net kullanmam.
Turk.net'in çok övgüsünü aldım. İlk denyeceğim o olur.
Bir de bir kere fiber kullandıktan sonra fibersiz kullanmak ağır geliyor. bölgemde fiber yok. Kahrol Ankara.![]()
Aha ben bu. 2 aydır 114 lira ödüyorum. :SSözleşmeler bitince anten takıyoruz yalnız.