Leffwn 18 Mar 2026 #921 MRTFR dedi ki: Yeni sezonun ilk üç bölümü geldi. İyi seyirler. Genişletmek için tıkla ... Boş vakitte izleyeyim. Teşekkürler.
MRTFR dedi ki: Yeni sezonun ilk üç bölümü geldi. İyi seyirler. Genişletmek için tıkla ... Boş vakitte izleyeyim. Teşekkürler.
Erifu 18 Mar 2026 #923 Omni-Man'in geçmişini çok merak ediyordum. Zoldycklerden beri böylesine sıcakkanlı ve şefkat dolu bir aile görülmedi.
Omni-Man'in geçmişini çok merak ediyordum. Zoldycklerden beri böylesine sıcakkanlı ve şefkat dolu bir aile görülmedi.
MRTFR Pazar saat 11:02'de #924 İlk bölüm epey iyi olmuş. Mark'ın sonunda doğru kararlar alabildiğini görmek güzel.
amaneden Dün 14:21 da #925 Değişik bölüm. İşlenen konuya göre biraz uzun olmuş. Başka bir zaman olsa daha iyi gelebilirdi belki ama durup dururken ne alaka oldum bir. Biraz tebessüm ettirdi yine de.
Değişik bölüm. İşlenen konuya göre biraz uzun olmuş. Başka bir zaman olsa daha iyi gelebilirdi belki ama durup dururken ne alaka oldum bir. Biraz tebessüm ettirdi yine de.
Kenshiro Dün 14:53 da #926 Allah rızası için Amazon animasyon serileri için yazarları değil de gerçek animatörleri başa geçirsin lütfen.
Allah rızası için Amazon animasyon serileri için yazarları değil de gerçek animatörleri başa geçirsin lütfen.