Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] Imu Gelişiyle Herhangi Bir Karakter Ölür mü?

Nerona Imu sonrası herhangi bir karakter ölecekmi?

• Kullanılan toplam oy
    38
Bizim tayfadan değilde devlerden ölen olabilir , bir ihtimal lokininde ölme durumu olabilir diye düşünüyorum. Loki şuan çok güçlü bir karakter hali hazırda güç dengesini altüst edebilecek noktada , ayrıca devler her ne kadar bizim tayfa ile iyi anlaşsada durup dururken savaşa girmeleri gibi bi durum olmaz gibi birşeyin onlari savaşa sürüklemesi lazım. Yani araya saldırma durumlari kendilerini korumaları ve tehlikeyi engellemeye yönelik oldu , hadi bize saldırdılar gidip dünya hukumetine savaş açalım demeleri çok zorlama olur gibi. Imu öyle bir hasar vermeli ki devlerin tamamen nefretini kazansın. Ya loki ölecek , ya elbaf ağacını kesecek bişey yapacak ya da elnafın tümüne elbafta yaşanmayacak bir hasar verecek , bu sırada halk ölmesin diye koruma amaçlı güçlü devlerden bir çoğu ölebilir.

Imu, Luffy’e şeytan kuyruğunu tam saplayıp öldürecekken Usopp yarı baygın bir şekilde ayağa kalkmış; Luffy’nin önüne atlamış ve gülümseyerek Luffy’e “Her şey için teşekkürler, korsan kral!” dediği epik bir bölüm gelir mi sodadan?

Böyle bir bölüm çıkarsa bir hafta ağlarım…

Bakmışsın Loki ölmüş çekiç bizimkilere kalmış.Sırf çekiçi bizim tayfaya vermek için bile Loki'nin başına iş getirtebilir.Düşünsene Usopp sen layıksın deyip çekiç ona geliyor :hhh:
Tabi ben istemem bunu bence kimse ölmez.Bence Luffy ve Loki ile uğraştıktan sonra süresi biter veya Kutsal topraklarda bişeyler olur geri dönmek zorunda kalır.

Devlerin katliama uğrayacağını düşünüyorum. Sadece Loki, çocuk devler ve bir iki önemsiz dev hayatta kalır Elbaf'ı yeniden kurmak için. Loki de Imu'dan intikam alabilmek için tayfayla müttefik olur.

Dorry, Broggy ve Jarul bunlardan ikisi gider. Enies lobbydeki devler gider. Arc basindaki dev gider. Saul olabilir Robini korurken bu sefer gerçekten ölebilir.okuldaki hocalardan bir iki tane ölür. Yeter zaten daha ne olcak. Belki gabanin hanım da gidebilir. Odanın anne öldürme huyu var malum.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık