En son çıkan manga bölümünde nihayet 3. yonkou olan(yanlış anlaşılmasın güç olarak 3.değil) bigmom da göründü. Ve bende bu konuyu açmaya karar verdim.
Yonkou: (bana göre) Hayalini gerçekleştirmiş ve dünyada istediği yerde, istediği gibi, hiç kimseden korkmadan takılabilen korsandır. Yani denizcilerden kormayacak kadar güçlü olmalı ve hayalini gerçekleştirmiş olması lazım BANA GÖRE.
Mesela bize gösterilen yonkoulara bakalım.
Hiçbir hazinede gözü yok
ve en son gösterilen yonkou
Yani sonuç olarak BENCE kara sakal tam anlamıyla bir yonkou değildir. Sadece bir yonkou kadar güçlü olduğu için ve dünyanın dengesini sarsmayıp, yonkou sayısını sabit tutmak için kendisine yonkou denilmiştir.
Sizin bu konuda fikirlerinizi alayım dedim.
Yonkou: (bana göre) Hayalini gerçekleştirmiş ve dünyada istediği yerde, istediği gibi, hiç kimseden korkmadan takılabilen korsandır. Yani denizcilerden kormayacak kadar güçlü olmalı ve hayalini gerçekleştirmiş olması lazım BANA GÖRE.
Mesela bize gösterilen yonkoulara bakalım.
KIZIL SAÇLI SHANKS
Bu adamın hayali belli değil(ama ben luffy ile ilgisi olduğunu düşünüyorum) İstediği yerde, istediği gibi takılan, partiler düzenleyen bir adam.
BEYAZ SAKAL EDWARD NEWGATE
Bu adamın hayali aileye sahip olmaktı; ve olmuş. Ailesiyle birlikte denizlerde mutlu mesut yaşıyor.
ve en son gösterilen yonkou
KOCA ANA CHARLOTTE LİNLİN
Bu kadının da hayalini bilmiyoruz. Ama artık gemilerinin batmasını ve parayı önemsemediğine göre tatlılarla ilgilidir diye düşünüyorum yine bu kadınında endişelendiği tek şey partide tatlı yiyememek.KAİDOO
Bu adam henüz seride görülmedi ama... ama... ama yazacak birşey bulamadım (ne yapıyım çok ciddi bir yazı oldu)Yani sonuç olarak BENCE kara sakal tam anlamıyla bir yonkou değildir. Sadece bir yonkou kadar güçlü olduğu için ve dünyanın dengesini sarsmayıp, yonkou sayısını sabit tutmak için kendisine yonkou denilmiştir.
Sizin bu konuda fikirlerinizi alayım dedim.