Reverie arcında karşımıza çıkan bu arkadaşın esinlendiği yer hakkında bir ipucu buldum ya da bulduğumu sanıyorum. Norse mitolojisi hakkında bir kitap okurken bir şeyden bahsediliyordu devlerin en bilgesi olan "In Norse mythology, Im or Imr is a giant and the son of Vafthrudnir." Vafthrudnir! Mitolojide en bilge dev olarak geçiyor ve asıl önemli nokta ise oğlunun ismi. Bu kısmı ilk okuduğumda tesadüfya one piece de ilk görüldüğü zamandı
nasıl bir rastlantıysa artık ama şimdilik burada dursun bu konuyu daha da zenginleştirmeyi düşünüyorum norse mitolojisini harmanlayarak.
Dev olması ve marijeois de gördüğümüz dev hasır şapka filan bir şekilde "dev"lerle bağlantılı olduğunu düşündüm bu bağlantıdan sonra. Okuduğum kitap biraz yüzeyseldi o yüzden derinlemesine araştırılması lazım bu bağlantı. Şunu da unutmayım beni en büyük bağlantıya iten şeylerden biri norse mitolojisinde jotunheim denen yerin karlarla çevrili bir yer olması ve IM'in ilk gösterildiği yer de ki yapıların devasa olması ve karla kaplı olması çok garip tesadüfler olsa gerek.
Belki daha önce paylaşan biri olduysa da konu silinebilir pek takip etmem forumu ama paylaşayım dedim.
Edit: We know that Vafthrudnir is recognized for his knowledge of the past, present, and future states of the world
IM ya da Imr'nin babası'nın gücü.. miras almış olabilir

Dev olması ve marijeois de gördüğümüz dev hasır şapka filan bir şekilde "dev"lerle bağlantılı olduğunu düşündüm bu bağlantıdan sonra. Okuduğum kitap biraz yüzeyseldi o yüzden derinlemesine araştırılması lazım bu bağlantı. Şunu da unutmayım beni en büyük bağlantıya iten şeylerden biri norse mitolojisinde jotunheim denen yerin karlarla çevrili bir yer olması ve IM'in ilk gösterildiği yer de ki yapıların devasa olması ve karla kaplı olması çok garip tesadüfler olsa gerek.
Belki daha önce paylaşan biri olduysa da konu silinebilir pek takip etmem forumu ama paylaşayım dedim.
Edit: We know that Vafthrudnir is recognized for his knowledge of the past, present, and future states of the world
IM ya da Imr'nin babası'nın gücü.. miras almış olabilir
Son düzenleme: