Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] Ikoku Nikki (2026)

Daha önce söylendiyse bile fark etmemişim de Asa'nin annesiyle babasının kazasını kendi gözüyle gördüğünü tahmin etmemiştim ya. En yakın arkadaşı liseye geçtiklerinde bayağı popülerlik kazandı, bizimkiyle yollarını ayırırsa kötü olacak. Eski dostlukları devam ettirmek konusunda herkes teyzesi Makio kadar şanslı değil tabii. O kadar içe dönük karakterine rağmen hem de.:)

Eski sevgisiyle ilgili ne düşünüyorsun bu arada? @Murray
iyi bir karaktere benziyor ben herhangi bir yan karakter olur diye düşünmüştüm, belki tasarımı biraz sıradan durduğu için :c ama belli ki uzun ömrü var seride, ileride herhangi bir drama sebep olur mu onu merak ediyorum bir de makio ile tam olarak ne yaşamışlar da ayrılmışlar

Daha önce söylendiyse bile fark etmemişim de Asa'nin annesiyle babasının kazasını kendi gözüyle gördüğünü tahmin etmemiştim ya. En yakın arkadaşı liseye geçtiklerinde bayağı popülerlik kazandı, bizimkiyle yollarını ayırırsa kötü olacak. Eski dostlukları devam ettirmek konusunda herkes teyzesi Makio kadar şanslı değil tabii. O kadar içe dönük karakterine rağmen hem de.:)
hatırladığım kadarıyla söylenmedi ben de ilk defa bu bölümde gördüm, bir de bu bölüm bana Asa'nın bir babası da olduğunu hatırlattı, ilginç bir şekilde tüm flashbackler annesiyle ilgiliydi, babasının suratını bile görmemiş olabilirim değinirler mi acaba

Bunun filmi de varmış stremioda aratırken gördüm. Worlds apart diye aratın ama konudaki başlığı yazdığınızda çıkan içeriklerden mesul değilim.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık