Bir arkadaşımız katılmış bile 

Ben başladım.İsim nerden değişiyor ?Bir arkadaşımız katılmış bile![]()
Kaynakların üstünde seçenekler var ona tıkla orada hesap bilgisi oradan değiştirebiliyorsun. Şehir ismi için belediye binasıBen başladım.İsim nerden değişiyor ?
Geldin galibaZamanında oynamıştım. Haritanın köşesindeydi bizim ittifak,sessiz sakin gelişmiştim. 1 sene boyunca falan takıldım ortada düşman yok en yakın düşmana
3 günde gidiyoduk. Bizim bölgede başlayan da ittifağa geliyordu yada tokat manyağı olup oyunu bırakıyordu. Zamanım olursa gelebilirim belki ama finaller falan zor :S
Edit: Nostalji olsun diye biraz takılırım belki![]()
Aynen Yunche benimde mermer adası bu ya. :S Sülfürcüyüm benGeldin galibabizde şu an uzaktayız zaten rahat rahat takılacağız sıkıntı yok. Oyunun en güzel yanı iki üç gün de girmesen malzemelerin geliyor olması bence
![]()
oralara da geçeriz hızlı gelişmek açısından mermer en iyisiAynen Yunche benimde mermer adası bu ya. :S Sülfürcüyüm ben![]()
Rica ederim evet epey bir değişmiş bende en son 2 sene önce oynamıştım. Aramızda seni de görmek güzel gittikçe sayımız artıyor.@Phoenix Marco 3 araştırma puanı için teşekkürler. 8-9 yıl önce oynamıştım, epey unutmuşum oyunu onu fark ettim, gerçi değişmiş de bazı şeyler.