Mangaka'nın buna aykırı bir açıklaması falan yoksa edilir ki Wikia'da da kullanılıyor bu güç tabloları.Bu tarz sıralamalar mangaka yaptıysa doğru kabul edilmez mi?
Anladım ama kimse pek kabul etmiyor. Teşekkürler.Mangaka'nın buna aykırı bir açıklaması falan yoksa edilir ki Wikia'da da kullanılıyor bu güç tabloları.
Verilen güç puanlamaları bildiğim kadarıyla iki yerde geçiyor: Birisi 2004'te çıkan Hunter x Hunter Character and World Official Databook'ta yer alan karakter grafiklerinde, diğeri de 2010'da Yu Yu Hakusho için çıkan Databook'taki Hunter x Hunter kısmında yer alan verilerde. Bu Yu Yu Hakusho'ya ait Databook'taki veriler Wikia'da, karakterlerin kendi sayfalarında, yer alıyor. Databook da şu: amazon
Bunların haricinde mangakanın bu konuda bir açıklamasını falanda okumadım. 2 ayrı kitapta da bu bilgiler verilmiş zaten.
Tserriednich göstercek ona gününü rahatım.Tekrar başladım ve yine şu dandik şehzade entrikaları muhabbetleri soğuttu. Gemi değil Osmanlı sarayı mübarek. Çok gereksiz konuşuyorlar yahu, yeter.
Sus artık Kurapika.
Son 40 bölümden kitap çıkar herhalde o kadar uzun diyaloglar.Tekrar başladım ve yine şu dandik şehzade entrikaları muhabbetleri soğuttu. Gemi değil Osmanlı sarayı mübarek. Çok gereksiz konuşuyorlar yahu, yeter.
Sus artık Kurapika.
Genel olarak mantıklı gibi liste ama umarım Kurapika'yı yeminsiz olarak almıştır. : ))https://www.reddit.com/r/HunterXHunter/comments/28uc1d/the_official_power_level_chart/
Netero çok üstün Chrollo'ya. Ve biskuvit ablamız daha güçlü Hisoka ve Chrollo'dan.
Hayır severim de kendisini. Sadece çok konuşuyor.Tserriednich göstercek ona günümü rahatım.
Gına geldi valla.Son 40 bölümden kitap çıkar herhalde o kadar uzun diyaloglar.