İnceyi yakalamışsın

HxH ile ilgili haber yok arkadaşlar, gaza gelip baktıysanız üzülmeyin diye not bırakıyorum.
İnceyi yakalamışsın
Feitan resmi de bekliyoruzGözleriniz gerçek reis görsün biraz.
![]()
Feitan resmi de bekliyoruz![]()
Zeno'nun konuşması felan da süper yaReis ise biraz ağırlığı olacak.Reis dediğin budur işte.
![]()
Öyle sübyancılardan,lahmacun paketi yapılıp servis edilen adamlardan reis olmaz.![]()
Senin reis dediğin 2 vs 1 yapıyor.Reis ise biraz ağırlığı olacak.Reis dediğin budur işte.
![]()
Öyle sübyancılardan,lahmacun paketi yapılıp servis edilen adamlardan reis olmaz.![]()
Babası varmış birde Netero kadar güçlü.Keşke animede çıksaydı o da merak ettim ama mangada da pek görünmedi herhalde.Zeno'nun konuşması felan da süper yaBöyle hafif gıcık tutmuş gibi konuşuyor felan. Seiyuu harika iş çıkartmış cidden. Hele teknik isimlerini söylerken
![]()
Adam suikastçi ne yapmasını bekliyordun boks maçına çıkmasını mı ?Senin reis dediğin 2 vs 1 yapıyor.![]()
Dedesi değil miydi o. Yanlış hatırlamıyorsam dedesiyle dövüşüp de yaşayan tek kişi Netero başkanmış.Babası varmış birde Netero kadar güçlü.Keşke animede çıksaydı o da merak ettim ama mangada da pek görünmedi herhalde.
Adam suikastçi ne yapmasını bekliyordun boks maçına çıkmasını mı ?![]()