Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Hunter x Hunter

Benim için bekleme olayı berserk ile bitti. Miuradan sonra ne kadar bölüm o kadar iyidir kafasındayım. Arc bitsin veya fazla karakter girdi ne olacak kafasından da çıktım. Berserke 20 bölüm daha gelse adam öyle vefat etse daha iyiydi mesela. Nasıl olsa hikaye her türlü ortada kalacak hikayede ne kadar karakterin kaldığının veya arcın bitmemesinin önemi kalmıyor bu arc bitse Kara kıtada ne olacaktı diyeceğiz bu seferde. Okudugundan aldıgın zevk yanına kalıyor. Atıyorum şu an bir bölüm hxh salınsa herkes eğlenir. Sadece bu sebeple 30 senedir one piece en tepedir benim için. Sağolsun Echiiro Oda ne kadar hikayede saçmalasa da her haftamı şenlendiriyor 1 saatte olsa eğleniyorum yoksa sonunu yazacağım diye ne hikayeler, senaryolar battı bu alemde 😂 One piece hazinesi yolda geçirdiğin arkadaşlıklardır dese hiç gocunmam bu saatten sonra. 30 sene gülerek ağlayarak geçirmişiz yetmez mi?
Adam hiç olmasa hikayeyi novel olarak yazsa, bir kenara koysa her ihtimale karşı diye, içimiz rahatlasa.Ölüp giderse, yazdığı hikayeye uygun çizerler.Çizimide pek birşeye benzemiyor açıkcası.İlk zamanlara göre bayağı bir gelişme var ama, ben çizecem diye inadıyla ölüp gidecek adam.Söyle hikayeyi yattığın yatağından, yazsınlar.O hikayeye görede çizsinler.Novel olarak yazmasına bile gerek yok yani.Anlat sadece.Japon mangaka inadıda ayrı çekilmez birşeymiş.Kaç tane hikaye yarım kaldı mangakalar ölüp gittikten sonra bu inat yüzünden.Game of thrones da öyle.Adam on senedir bir kitabı yayınlamadı.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık