Çok karakter giriyor. Yazılarda çoğalınca kafa karışıyor. Yavaş okuyunca oturur hızlı gitme. İlk okuduğumda aynısı olmuştu.İngilizcem mi yetmedi çok mu karakter olay girdi ne oldu ben algılayamadım şu chimera sonrası kısmı yahu.
Çok karakter giriyor. Yazılarda çoğalınca kafa karışıyor. Yavaş okuyunca oturur hızlı gitme. İlk okuduğumda aynısı olmuştu.İngilizcem mi yetmedi çok mu karakter olay girdi ne oldu ben algılayamadım şu chimera sonrası kısmı yahu.
420 11 Ekim'de tamamlandı senin hesaba göre 2 ay geçiyor. O halde Aralık 11 gibi düşer ancak bölümler401 için ilk paylaşımı 2023 Mart'ta atmış ama sonra çizmeyi bırakmış. 2024 Mayıs-Temmuz arası peş peşe çiziyorum diye paylaşmış, Temmuz sonunda 410. bölümün taslağı bitmiş muhtemelen. 401. bölüm 4 Ekim'de yayımlanmış.
Çok karakter giriyor. Yazılarda çoğalınca kafa karışıyor. Yavaş okuyunca oturur hızlı gitme. İlk okuduğumda aynısı olmuştu.
Öyle deme ben mesela bunun mangaya hiç bakmam sadece anime takılırım.Dostoyevski mi okuyoz abi ne olduk yavv

Anime bitince mangadan devam etmiştim okuyup geçmiştim, 1 yıl sonra yeni bölüm gelince hatırlamak için tekrar ettim. O zaman karakterlerde oturduğundan daha çok zevk almıştım.Dostoyevski mi okuyoz abi ne olduk yavv